ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στη λίστα του Ολυμπιακού και ο Σισοκό!

Στις θέσεις των αμυντικών χαφ αναμένεται να πέσει το βάρος των «ερυθρολεύκων» κατά τη μεταγραφική περίοδο...
του καλοκαιριού και τρία νέα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στη λίστα του Θρύλου για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Μεταξύ αυτών και ο Μοχάμεντ Σισοκό!
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες από τη Βαλενσιέν, έχει θέσει ταβάνι τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο οι Πειραιώτες» εξετάζουν σοβαρά και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να ενισχύσουν το κέντρο της ομάδας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Πρωταθλητή, στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρολεύκων» προστέθηκαν τρεις νέοι παίκτες για τη μεσαία γραμμή, οι οποίοι παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και ακούνε στα ονόματα των…
…Μοχάμεντ Σισοκό: O γνωστός μας από το πέρασμά του από Βαλένθια και Λίβερπουλ 26χρονος «κόφτης» από το Μάλι, αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα και
στη Γιουβέντους.
Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ καλό παίκτη με παραστάσεις από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σπουδαία αμυντικά χαρίσματα, πολλά τρεξίματα και απίστευτη δύναμη.
Στα αρνητικά του Σισοκό το γεγονός ότι φέτος αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια από τα οποία μόλις στα 4 ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, ενώ υστερεί σε τεχνική και οργάνωση παιχνιδιού.
Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2013, η αξία του φτάνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ, παρ' όλ’ αυτά η Γιουβέντους δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι, ακόμα και με λιγότερα λεφτά.
…Νταμιάν Εσκουδέρο: Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος της Μπόκα Τζούνιορς είναι γνωστός του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στη Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2009-2010.
Μετά το σύντομο πέρασμά του από τα «κίτρινα υποβρύχια» και τη Βαγιαδολίδ (2008-2010) επαναπατρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι για χάρη της Μπόκα, ωστόσο από εκεί δόθηκε δανεικός στη βραζιλιάνικη Γκρέμιο.
Είναι αριστεροπόδαρος παίκτης που αγωνίζεται ως αριστερός εσωτερικός αμυντικός μέσος. Έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, είναι πολύ καλός στην οργάνωση του παιχνιδιού, ωστόσο υστερεί στη δύναμη.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι έχει ελάχιστες συμμετοχές τα τελευταία χρόνια, όπου και αν αγωνίστηκε, ενώ το όνομά του το έφτιαξε στη Βελέζ Σάρσφιλντ την τριετία 2005-2008.
…Λεονάρντο Πόνσιο: Ο 29χρονος Αργεντινός κεντρικός μέσος της Σαραγόσα ξεκίνησε την καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις και μετακόμισε στην Ευρώπη και στο ισπανικό πρωτάθλημα το 2003. Επαναπατρίστηκε το 2007 για χάρη της Ρίβερ Πλέιτ και έπειτα από δύο χρόνια επέστρεψε και πάλι στη Σαραγόσα (2009).
Είναι πολύ έμπειρος παίκτης, που μετρά συνολικά 197 συμμετοχές και 10 γκολ στην Primera Division. Το συμβόλαιό του λήγει το 2012 και κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Παρ' όλ' αυτά, λόγω του γεγονότος ότι η Σαραγόσα «παλεύει» για να αποφύγει τον υποβιβασμό, η τιμή του μπορεί να μειωθεί αισθητά σε περίπτωση που δεν καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: