ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα των ισχυρών

Τις τελευταίες μέρες πρωταγωνιστεί στη διεθνή ειδησεογραφία ο Στρος Καν...
και η καταγγελία βιασμού από την καμαριέρα που οδήγησε τον ισχυρό άντρα στη φυλακή.
Δεν ήταν όμως, ο μόνος ισχυρός που σκανδάλισε το διεθνή αλλά και εγχώριο Τύπο με τις… ερωτικές ιστορίες του.
Οι «καμαριέρες» των ισχυρών… κέντρισαν το ενδιαφέρον του Σταύρου Θεοδωράκη που αποφάσισε να τους αφιερώσει την εκπομπή αυτής της βδομάδας. Έτσι, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 23:15 η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του MEGA κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και μας θυμίζει τις ερωτικές περιπέτειες πολλών ισχυρών, όπως όταν ο Φιντέλ Κάστρο έστειλε από τη φυλακή γράμματα στη γυναίκα του και την ερωμένη του. Τη Μέριλιν και τον έρωτά της για τον Τζον Κένεντι.
Αναφέρεται στην κηδεία του Μιτεράν που εμφανίστηκαν δύο χήρες και στο μνημόσυνο του Ανδρέα που ήρθε η κόρη από τη Σουηδία. Και βέβαια στο πώς… λεκιάστηκε η πολιτική πορεία του Κλίντον από τη Μόνικα Λεβίνσκι
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συζητά με τη Λένα Διβάνη, καθηγήτρια ιστορίας και συγγραφέα και τον Μίμη Ανδρουλάκη, πολιτικό και συγγραφέα, για τις ερωτικές αδυναμίες των ισχυρών αλλά και τα σεξουαλικά σκάνδαλα που καθόρισαν πολιτικές εξελίξεις. Στη συζήτηση και στην εκπομπή αναλύεται αν οι ηγέτες είναι περισσότερο επιρρεπείς, από τους άλλους πολίτες, σε ερωτικές περιπέτειες αλλά και αν δικαιούνται τα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την προσωπική ζωή των ισχυρών!
Κι επειδή τα πρόσωπα και οι ιστορίες τους… σηκώνουν πολλά σατιρικά σχόλια οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης και Νίκος Ζαχαριάδης, αναφέρονται στις «ιστορικές ερωτικές στιγμές» των ηγετών, όπως στο νεύμα του Ανδρέα προς τη Δήμητρα στη σκάλα του αεροπλάνου, το τραγούδι της Μέριλιν στον JFK, το φόρεμα της Μόνικας, τα δώρα του Σίλβιο στις ερωμένες του, τις εγγυήσεις του Στρος Σκαν προς τις δικαστικές αρχές.
Αυτήν την Κυριακή λοιπόν, στους «Πρωταγωνιστές» οι… καμαριέρες βγάζουν τα «άπλυτα» των ισχυρών στη φόρα!
Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: