ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Έκανε τον μελισσοκόμο με ξένες κυψέλες!

Δεν  βούτηξε απλώς τα δάχτυλά του  στο μέλι, αλλά «βούτηξε» ολόκληρα  τα μελίσσια ένας σεσημασμένος  μελισσοκόμος από τη Μεσσήνη, ο οποίος είχε συλληφθεί επανειλημμένα να βγάζει την δική του παραγωγή με…
κλεμμένες κυψέλες αλλά δεν έβαλε μυαλό!
Οι καταγγελίες για κλοπές μελισσιών έφταναν σαν βροχή στις αστυνομικές αρχές της Μεσσηνίας από μελισσοκόμους που διαπίστωναν ότι οι περιουσίες και οι κόποι τους είχαν κάνει φτερά. Ωστόσο, παρά τις έρευνες, οι κλεμμένες κυψέλες δεν εντοπίζονταν. Χρειάστηκε να κάνει τις… δικές του έρευνες ένα θύμα από την Πολιανή, για να βρεθεί η άκρη του νήματος!
Οι  κυψέλες του που είχαν κλαπεί από την περιοχή όπου τις είχε εγκαταστήσει, εντοπίστηκαν σε μια αποθήκη στην περιοχή του Πεταλιδίου Μεσσήνης. Ο ιδιοκτήτης του ειδοποίησε την Αστυνομία, που γρήγορα διαπίστωσε ότι πίσω από την κλοπή κρυβόταν ένας παλιός γνώριμός της που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για κλοπές μελισσιών!
Στην  αποθήκη βρέθηκαν συνολικά 270 κυψέλες μαζί με τα μελίσσια τους και τώρα εξετάζεται αν ο ίδιος δράστης κρύβεται πίσω και από μια σειρά άλλες κλοπές κυψελών που κατήγγειλαν μελισσοκόμοι από την περιοχή Πηγές Μεσσηνίας. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Στην Ηλεία, οι ζωοκλέφτες συνεχίζουν ανενόχλητοι την δράση τους. Κάποιοι από αυτούς, που φαίνεται ότι ήταν αρκετά… «πεινασμένοι», τρύπωσαν σε μια στάνη στην περιοχή Δροσελή των Λεχαινών, άρπαξαν πέντε αρνιά και δέκα κοτόπουλα και έγιναν καπνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: