ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ένοχοι οι ολυμπιονίκες Κεντέρης - Θάνου και ο Τζέκος

Επτά χρόνια μετά το περίφημο τροχαίο την παραμονή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, βγήκε επιτέλους απόφαση από την ελληνική Δικαιοσύνη.
Πριν από λίγο το τριμελές πλημμελειοδικείο Αθήνας έκρινε ενόχους τους δύο ολυμπιονίκες Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου αλλά και τον προπονητή τους Χρήστο Τζέκο, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
«Το δικαστήριο δέχεται ότι το τροχαίο δεν έγινε ποτέ», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Έδρας. ως γνωστόν, εξαιτίας του τροχαίου οι δύο αθλητές δεν πέρασαν από αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ και τιμωρήθηκαν από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Δεδομένης αυτής της απόφασης, ένοχοι κρίθηκαν και οι επτά γιατροί του ΚΑΤ που πιστοποίησαν τους τραυματισμούς καθώς και οι δύο που εμφανίστηκαν ως αυτόπτες μάρτυρες του υποτιθέμενου για το δικαστήριο «τροχαίου».
Αυτήν την ώρα γίνεται διάσκεψη για τα ελαφρυντικά που τυχόν θα γίνουν δεκτά και θα ακολουθήσει η διάσκεψη των δικαστών για τις ποινές στους ενόχους. Στο δικαστήριο παρίσταται ο Χρ. Τζέκος, ενώ Κεντέρης και Θάνου απουσιάζουν και παρίσταται δια των δικηγόρων τους. Εννοείται ότι η απόφαση είναι πρωτόδικη και επί αυτής θα μπορεί να ασκηθεί έφεση από τους καταδικασθέντες...
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: