ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Αναστάτωση στην ΕΠΟ με τα πλαστά δελτία!

Άνω κάτω έγινε η ΕΠΟ με την υπόθεση των «πλαστών» δελτίων!!!
Η πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας κήρυξε εαυτόν αναρμόδιο προκειμένου να εκδικάσει την προσφυγή της
Καλλιθέας κατά του Ιωνικού και του Εθνικού. Παρά την απόφαση της επιτροπής ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ (!) άλλη επιτροπή της Ομοσπονδίας παρέπεμψε την υπόθεση στο πειθαρχικό όργανο της Football League!
Το τραγελαφικό είναι ότι η παραπομπή έγινε από τον επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ πού είναι και ο πρόεδρος της επιτροπής ιδιότητας και μεταγραφών!
Ηδη να τονίσουμε ότι η υπόθεση εκδικάστηκε χθες από το αρμόδιο δικαστικό όργανο της Β’ Εθνικής και πιθανότατα η απόφαση θα γνωστοποιηθεί την άλλη εβδομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής της Ομοσπονδίας:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 206/06-05-2011 απόφασή της κηρύσσει εαυτή αναρμόδια προς εκδίκαση των υπό κρίση α) αιτήσεως, με υπό ημερομηνία 13/04/2011, της ΠΑΕ με επωνυμία «ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» κατά των ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ» και «ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΝΗΣ» και β) της πρόσθετης, υπέρ της αιτούσας, παρέμβασης υπό ημερομηνία 26/04/2011, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904 ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» και παραπέμπει την εν λόγω υπόθεση στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League».
onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια: