ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Από τον παράδεισο στην κόλαση ο Μιραλάς!

Mέχρι και χαρτονομίσματα κουνούσαν στον Κέβιν Μιραλάς οι οπαδοί του Ολυμπιακού μόλις έμαθαν τις απαιτήσεις του. Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση. Τετάρτη βράδυ στο Λαιμό της Βουλιαγμένης και πιο συγκεκριμένα στο
γνωστό ρεστοράν "Ιθάκη" μια παρεούλα αποτελούμενη από τον Κέβιν Μιραλάς, τον εκπρόσωπό του, Κριστόφ Ενροτέ, τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία και δυο ακόμα εκπροσώπους των ερυθρολεύκων, αφού δείπνησε με μπόλικο κρασάκι έκανε μια πρώτη φιλική κουβέντα για το μέλλον του Κέβιν στον Πειραιά.
Σε αυτή τη συνάντηση ο Κέβιν Μιραλάς είπε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού: "Έχω αγαπήσει πολύ την ομάδα και την χώρα σας. Στην Αθήνα περνάμε υπέροχα με την Κριστέλ. Νιώθω ότι βρίσκομαι στον παράδεισο".
Την Παρασκευή το μεσημέρι, μετά την προπόνηση και τα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο Κέβιν Μιραλάς ένιωσε και την άσχημη... πλευρά της Αθήνας στο πετσί του. Φίλοι του Ολυμπιακού που τον αναγνώρισαν στο δρόμο τον "έκραξαν" και άλλοι του κούνησαν χαρτονομίσματα στον αέρα.
Μέσα σε λιγότερες από 48 ώρες βρέθηκε από τον παράδεισο στην κόλαση. Δεν αποκλείεται πάντως να ξαναβρεθεί στον... παράδεισο αν τελικά τα βρει με τον Ολυμπιακό. Ίσως όχι αμέσως αλλά αν αρχίζει να τα καρφώνει με τους ρυθμούς που τα κάρφωνε την περασμένη σεζόν, δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: