ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Φρικτό τέλος ποδηλάτη στο γκαράζ του

Ο Xavier Tondo είχε ένα τραγικό τέλος σε ένα φρικτό ατύχημα στην πόρτα του γκαράζ του, σύμφωνα με ρεπορτάζ των μέσων ενημέρωσης στην
Ισπανία.
Ο ποδηλάτης της Movistar συνθλίφτηκε κατ’ επανάληψη μεταξύ του αυτοκινήτου του και της αυτόματης πόρτας του γκαράζ του, την ώρα που έβγαινε για προπόνηση με το συναθλητή του στην ομάδα Beñat Inxtausti, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.
‘Ο 32χρονος Καταλανός αναβάτης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, στο δρόμο για την προπόνηση όταν υπέστη το συμβάν με την πόρτα του γκαράζ,’ ανέφερε η ομάδα σε δήλωση.
Ο Tondo, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του στη Γρανάδα, κέρδισε φέτος τη Vuelta a Castilla y Leon, ήταν νικητής ετάπ στο Volta a Catalunya και το Παρίσι - Νίκαια και 6ος στη γενική κατάταξη της Vuelta a España το 2010.
Νωρίτερα μες στη χρονιά, ξεσήκωσε την υπηρεσία ελέγχου ντόπινγκ όταν ειδοποίησε τις αρχές ότι δεχόταν emails με τα οποία του προσφέρονταν απαγορευμένες ουσίες.
Ο δύο φορές νικητής του Tour de France, Alberto Contador, απέτισε φόρο τιμής στο συμπατριώτη του μέσω του Twitter.
‘Η ζωή είναι τόσο άδικη και δύσκολο να την κατανοήσεις σε ορισμένες στιγμές, είναι αδύνατο να περιγράψω τα συναισθήματά μου για το θάνατο του Xavi Tondo,’ δήλωσε.
‘Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ήταν ένα απίστευτο άτομο που αγάπησε αυτό το άθλημα όπως κανείς άλλος. Θα λείψει. Αναπαύσου εν ειρήνη.’
podilatakias.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: