ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Το Νησί: Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο πριν το τέλος. (Βίντεο)

Το Νησί: Καθήλωσε το χθεσινό επεισόδιο καθώς ήταν πραγματικά το πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειρά: Πλούσιο σε συγκινήσεις, με 3 θανάτους αλλά και ένα γάμο.
Οι Σπιναλογκίτες αποβιβάζονται στην Πλάκα. ΟΙ Πλακιώτες τούς υποδέχονται με συγκίνηση και χαρά. Η αρρώστια νικήθηκε! Οι αγώνες και οι αγωνίες γιατρών και ασθενών ανταμείφθηκαν... Το γλέντι ανάβει. Η πρόταση του Κυρίτση στη Μαρία κάνει την ευτυχία και των δυο τους μεγαλύτερη.

Η 'Αννα κι ο Αντρέας, φτάνοντας στην Πλάκα, καυγαδίζουν. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους.
Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύεται...
Μετά την φυλάκιση του Ανδρέα, η αρρώστια τον καταβάλει και σε λίγο πεθαίνει. Ακολουθεί η μητέρα του που δεν αντέχει τα όσα έγιναν.
Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμερίζει τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, είναι πολύ δυνατή και επίμονη... 'Ισως οι δυο τους να έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μαζί την ευτυχία...
Ο γάμος γίνεται και η χαρά επιστρέφει στην οικογένεια.

Παρόλο που η Μαρία μετά το θάνατο της Άννας έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο Γιώργη και μεταφορικά να «μονάσει», η ζωή φαίνεται πως έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Ο Νίκος, ο πολυαγαπημένος της γιατρός που την έκανε καλά και ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει, επιστρέφει!

«Μαρία παντρέψου με!» θα της πει, και εκείνη χωρίς να διστάσει θα πει το μεγάλο «Ναι», και θα αντικρίσει για πρώτη ίσως φορά, την χαρά και την ευτυχία.

Τον Γιώργη, δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ. Θα μείνει στον Άγιο Νικόλαο-κοντά στο σπίτι του πατέρα της- και συνεχώς θα τον προσέχει, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Ο Γιώργης από την άλλη, για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει ήρεμος, γαλήνιος και ότι επιτέλους η τύχη τους άλλαξε. Άλλωστε η Μαρία ήταν και παραμένει η πολυαγαπημένη, «πιστή» του κόρη.

Όσο για τη Μαρία; παντρεύεται με το ίδιο νυφικό που προοριζόταν για το γάμο της με τον Μανώλη! Αν και αρχικά πίστευε ότι είναι γρουσουζιά, αφήνει στην άκρη τις φοβίες και το φορά.

Η τύχη χαμογελά και στη μικρή Σοφία.. 





Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: