ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ποινές φυλάκισης για Κεντέρη, Θάνου, Τζέκο!

Κεντέρης, Θάνου, Τζέκος και οι επτά γιατροί του ΚΑΤ, αλλά και ο αυτόπτης μάρτυρας από το δικαστήριο των Ευελπίδων, ο οποίος θεώρησε ότι το τροχαίο ατύχημα δεν έγινε ποτέ κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο! Μετά την προσωρινή διακοπή θα ανακοινωθούν οι ποινές που θα επιβληθούν στον καθένα.
H πρόταση του Εισαγγελέα είναι τέσσερα χρόνια ποινή για τους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, έξι χρόνια και 15.000 ευρώ πρόστιμο στον Χρήστο Τζέκο, δύο χρόνια στον αυτόπτη μάρτυρα Zωγράφο, ένα χρόνο στον αυτόπτη μάρτυρα Σακελλαρίου, από ένα χρόνο οι γιατροί του ΚΑΤ, πλην του Βαλιανάτου που προτάθηκε για έξι μήνες.
Το δικαστήριο μετά την ολιγόλεπτη διακοπή επέβαλλε ποινή φυλάκισης 33 μηνών και 5.000 ευρώ πρόστιμο στον Χρήστο Τζέκο και 31 μήνες φυλάκιση στους Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου. Εξι έως οκτώ μήνες στους επτά γιατρούς, 15 μήνες στον αυτόπτη μάρτυρα Ζωγράφο και επτά μήνες στον αυτόπτη μάρτυρα Σακελλαρίου.Οι ποινές είναι εξαγοράσιμες και μέσα στις επόμενες 10 μέρες οι δικηγόροι είπαν ότι θα προσφύγουν στο Εφετείο.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: