ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η «μαντάμ» που καίει τον Ντομινίκ

Αυτή είναι η 35χρονη Κριστίν Ντέιβις. Είναι ιδιοκτήτρια ενός «πρακτορείου μοντέλων» στη Νέα Υόρκη με κοπέλες που προσφέρουν τις… υπηρεσίες τους έναντι χρηματικής αμοιβής σε όποιον κύριο νιώθει… μοναξιές. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Telegraph, η Ντέιβις ισχυρίζεται ότι το 2006 ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε χρησιμοποιήσει σε δύο ξεχωριστές
περιπτώσεις τις υπηρεσίες «συνοδείας» που προσφέρει το πρακτορείο της.
Το πρακτορείο της Ντέιβις είναι το «Wicked Models». Ο Στρος-Καν, ο οποίος τότε δεν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ, φέρεται πως συστήθηκε στην Κριστίν Ντέιβις μέσω της Ίρμα Νίτσι, μιας πόρνης από τη Βοσνία που ζούσε τότε στο Παρίσι.
Η Νίτσι, η οποία συνδέεται με ακόμα έναν από τους πιο διάσημους πελάτες του Wicked Models, τον πρώην κυβερνήτη της Ν. Υόρκης και νυν παρουσιαστή του CNN, Έλιοτ Σπίτσερ, έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι έχει «κοιμηθεί» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Σύμφωνα με τους Times της Ν. Υόρκης, ο Στρος-Καν επικοινώνησε με την «μαντάμ» Κριστίν την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2006 για να ζητήσει τη «συνοδεία» μιας «κλασσικής Αμερικανίδας κοπέλας» και πλήρωσε μετρητά 2.400 δολάρια για δύο ώρες μαζί της.
Η «μαντάμ» καίει τον πρώην «κύριο ΔΝΤ» ακόμα περισσότερο, αφού όπως δήλωσε στην Daily Mail το πρώτο κορίτσι που του έστειλε είπε ότι ο Στρος-Καν ήταν «σκληρός και επιθετικός» και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του. Πρόσθεσε ότι και άλλα κορίτσια του πρακτορείου είχαν παράπονα ότι ο Στρος-Καν ήταν «παραπάνω βίαιος από το επιτρεπτό», αλλά δεν βίασε καμία από αυτές. Σχολίασε ωστόσο η «μαντάμ» Ντέιβις, ότι «από πελάτες που πληρώνουν 1.000 δολάρια την ώρα περιμένουμς να συμπεριφέρονται σαν τζέντλμεν και όχι σαν ζώα»!
Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: