ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μεταμορφώνεται σε νυμφομανή όσο κοιμάται

Από μία μυστηριώδη διαταραχή πάσχει μία Ολλανδή, η οποία... μεταμορφώνεται σε νυμφομανή στη διάρκεια του ύπνου! Με λίγα λόγια η Belle Floor ενδίδει σε σεξουαλικές πράξεις ενώ κοιμάται, και την επόμενη μέρα δεν θυμάται τίποτα.
Λόγω της κατάστασης της, φοβάται να επιτρέψει στους συντρόφους της να μείνουν μαζί της τη νύχτα, γιατί φοβάται μη γίνει ρεζίλι. Η 32χρονη από την πόλη Almelo έφτιαξε ένα site πριν από έξι χρόνια, προκειμένου να μοιραστεί το πρόβλημά της, αφού οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση στην… πάθησή της.
Η κατάσταση αυτή, που την οδηγεί συνεχώς στην αυτοϊκανοποίηση, είναι εξαιρετικά σπάνια και ο περισσότερος κόσμος δεν την γνωρίζει.
Ένας από αυτούς ήταν και ο πρώην σύντροφός της που τη χώρισε, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν το έλεγχε. Η Belle αντιλήφθηκε το πρόβλημά της το 1999. Αρχικά, οι γιατροί της πρότειναν κάποια φάρμακα, ενώ της συνέστησαν υπνοθεραπεία και ψυχολογική υποστήριξη.
Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι, χωρίς φάρμακα, το πρόβλημα επανερχόταν, τότε αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό της website, όπου εξέθεσε τη διαταραχή της. Τελικά, έτσι ανακάλυψε ότι δεν είναι η μόνη στον κόσμο με αυτό το πρόβλημα.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: