ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΟΣΦΠ: Πλησιάζει σε Τζαβέλλα!

Η Κολωνία επικράτησε με σκορ 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στην Τσβάιτελιγκα. Αν δεν αλλάξει κάτι και υποβιβαστεί η ομάδα του ο Γιώργος Τζαβέλλας θα συνεχίσει σέ
άλλες πολιτείες με τον Ολυμπιακό να είναι έτοιμος να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.Συγκεκριμένα για πετύχει την... σωτηρία της θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει μέσα στο "Βέστφαλεν Στάντιον" την ήδη εστεμμένη πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και να ευνοηθεί από έναν συνδιασμό αποτελεσμάτων την ίδια ημέρα.
Ο πρώην άσος του Πανιωνίου βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει τον άξιο αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο.
Ο 23χρονος μπορεί να έχει θέσει ως προτεραιότητα του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα.
Οι εμφανίσεις του στην Μπουντεσλίγκα την τρέχουσα περίοδο ήταν εξαιρετικές με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Γερμανίας. Ο Ολυμπιακός, όμως, τον θέλει τον παίκτη και σύντομα αναμένεται να μπει γερά στο... χορό της απόκτησης του.
Σε περίπτωση που ο Τζαβέλλας δεν αλλάξει άποψη και επιλέξει κάποια άλλη ομάδα, τότε υπάρχει και ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος ανήκει στην Βιγιαρεάλ και την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Χετάφε.
redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: