ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο καιρός σήμερα

Σταδιακή βελτίωση του καιρού με βορείους ανέμους έως 8 Μποφόρ στο Αιγαίο προβλέπει για σήμερα, Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
: Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Δυτική Πελοπόννησο τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικής βροχής. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Στη Θεσσαλία γενικά αίθριος καιρός. στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στη Βόρεια Κρήτη. Βελτίωση στις Κυκλάδες από το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια πρόσκαιρες καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά του νομού και γρήγορη βελτίωση. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος καιρός. Άνεμου: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: