ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Πλακώθηκαν Σισέ - Κάρα!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Γιώργος Καραγκούνης αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα αποδυτήρια της Τούμπας μετά τη λήξη του παιχνιδιού με αφορμή μια κακή σέντρα του «τυπάρα».
Η ήττα στην πρεμιέρα των πλέι οφ από τον ΠΑΟΚ έφερε νεύρα στο πράσινο στρατόπεδο. Ο πιο εκνευρισμένος από όλους ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ και... ξέσπασε στα αποδυτήρια. Ο Γάλλος φορ του Τριφυλλιού με αφορμή την τελευταία φάση του αγώνα (σ.σ. μια κακή σέντρα του Καραγκούνη) πήγε στον «Κάρα» και του είπε: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Ούτε μια σέντρα δεν μπορείς να βγάλεις;».
Ο διεθνής μέσος απάντησε στον συμπαίκτη του τονίζοντάς του: «Σταμάτα να μιλάς επιτέλους. Έχω και εγώ νεύρα», με τον Σισέ να απαντά: «Όσο θέλω θα μιλάω και θα λέω ό,τι θέλω».
Εκείνη τη στιγμή τα αίματα «άναψαν» και ακούστηκαν πολλά «γαλλικά», αλλά οι πιο ψύχραιμοι μπήκαν στη μέση για να μην ξεφύγει η κατάσταση.
Το επεισόδιο έληξε ολοκληρωτικά μόλις ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άκουσε τις φωνές και μπήκε στα αποδυτήρια: «Κόφτε το εδώ όλοι. Τι είναι αυτά που κάνετε; Δεν γίνεται να αντιδράμε έτσι;. Kοιτάξτε όλοι να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα» ήταν τα λεγόμενα του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: