ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αλλαγή κλίματος για την αδειοδότηση του Ηρακλή!

Νέα δεδομένα έχουν πλέον σχηματιστεί για την άδεια συμμετοχής της ομάδας του Ηρακλή στην Super League της επόμενης περιόδου!
Παρά το γεγονός ότι μέχρι το πρωί η απόφαση έμοιαζε μη αναστρέψιμη, η ανατροπή της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ σχετικά με την χορήγηση άδειας στην ομάδα των Τρικάλων, κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή να ελπίζουν βάσιμα ότι και η απόφαση που αφορά στη δική τους ομάδα μπορεί να ανατραπεί! Συγκεκριμένα η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αναγνώρισε το λάθος της χορήγησης άδειας στα Τρίκαλα, καθώς όπως προέκυψε, η θεσσαλική ομάδα χρωστάει, όπως διαπιστώθηκε, σε 11 ποδοσφαιριστές της!

Το λάθος αυτό εγείρει ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχθηκε αρχικά ο φάκελος και θέτει σε αμφισβήτηση την αξιοπιστία της όλης διαδικασίας, την οποία και έχουν σκοπό να προσβάλλουν οι παράγοντες των κυανολεύκων! Ήδη ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλή κ. Κω/νος Γωγάκος ζήτησε το άνοιγμα όλων των φακέλων προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι φάκελοι των υπολοίπων ομάδων είναι πλήρεις. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν ανοιχτούν οι φάκελοι, τουλάχιστον «τρεις» εκπλήξεις θα δουν το φως της δημοσιότητας. Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: