ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αχαϊα: Του είπε να χωρίσουν και την σακάτεψε στο ξύλο!

Σε κακό χάλι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου μία νεαρή κοπέλα, με μώλωπες και τραύματα σε όλο της το σώμα αλλά ακόμα και στο κεφάλι.
Ο λόγος ήταν ότι…
έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από το σύντροφό της επειδή εκείνος αρνιόταν να δεχθεί να… χωρίσουν!

Η υπόθεση της 23χρονης συγκλόνισε ακόμα και τους γιατρούς του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες- όταν αντίκρισαν τη νεαρή, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, είχε την εικόνα ατόμου που είχε τραυματιστεί σε… τροχαίο ατύχημα!
Όταν μάλιστα βρέθηκε στο τμήμα των μαγνητικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί επ’ ακριβώς ποια ήταν τα τραύματα που έφερε πάνω της η 23χρονη, το ιατρικό προσωπικό… έπεσε απ’ τα σύννεφα. Διαπιστώθηκαν μώλωπες στο στήθος, τα χέρια, στα πλευρά και το κεφάλι, ενώ σε αρκετά σημεία υπήρχαν τραύματα.
Όπως πληροφορήθηκαν στη συνέχεια, όλα αυτά ήταν το αποτέλεσμα του έντονου καυγά που είχε η άτυχη νεαρή κοπέλα με τον ερωτικό της σύντροφο, όταν εκείνη αποφάσισε να του ανακοινώσει την πρόθεσή της να διακόψουν τη σχέση τους. Ο ίδιος φαίνεται πως δεν μπορούσε να αντέξει στην ιδέα και… επέλεξε τον χείριστο τρόπο για να αντιδράσει. Με επίθεση άγριου ξυλοδαρμού πάνω της.
Η νεαρή γυναίκα δέχθηκε όχι απλώς γροθιές από τον ερωτικό της σύντροφο, αλλά ακόμα και… κλωτσιές σε όλο της το σώμα! Και αφού είδε ότι εκείνη πλέον είχε πέσει λιπόθυμη στο πάτωμα και αιμόφυρτη, αποφάσισε να την εγκαταλείψει σα να μην συνέβαινε τίποτα απολύτως.
Είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στην Πάτρα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο μηνών. Μία άλλη παρόμοια υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε το θύμα (η κοπέλα) εναντίον του συντρόφου της. Ο οποίος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όχι μόνο την γρονθοκόπησε άγρια στο πρόσωπο και την πλάτη, αλλά την είχε… σηκώσει στον αέρα και την κλωτσούσε με τα πόδια του στα πλευρά της!
dete
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: