ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Από Λιμάνι... σε Λιμάνι ο Σωτήρης Κυργιάκος!

Θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Σωτήρης Κυργιάκος; ...
Ο Έλληνας αμυντικός, το όνομα του οποίου έχει τεθεί στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών της Λίβερπουλ, κάνει διάφορες σκέψεις για το επόμενο βήμα της
ποδοσφαιρικής του καριέρας. Και κάποιες πληροφορίες από το Νησί, θέλουν να έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό.
Με δεδομένη την αποχώρηση του από τους «κόκκινους» μετά το πέρας της φετινής σεζόν, ο Σωτήρης Κυργιάκος έχει αρχίσει να αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Και για τον «Sotis» υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες στην Αγγλία, αλλά και τη Γερμανία.
Ωστόσο, ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο της επιστροφής του έμπειρου αμυντικού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, το «Αλάνι» έχει δεχθεί κρούση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του.
Και αυτό που αναφέρεται είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Κυργιάκου, αφού η απόκτηση του πρώτου στόχου για το κέντρο της άμυνας, Σωκράτη Παπασταθόπουλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη. Και μαζί με τον «Sotis» στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Βαγγέλη Μόρα (γνωστό το ενδιαφέρον).
Αξίζει να σημειωθεί πως το Κυργιάκος έχει ακουστεί ως υποψήφιος και για τον Παναθηναϊκό, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν. Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως δεν αναφέρεται το παραμικρό για το συγκεκριμένο θέμα. Την προηγούμενη φορά πάντως που οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν για την απόκτηση του, μεγάλη μερίδα των οπαδών της ομάδας είχαν διαφωνήσει ανοικτά με την έλευση του στο Λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: