ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Νίκη και Πρωτάθλημα για τα Γρεβενά Αεράτα

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
24η αγωνιστική
 
Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ 0-4 (0-2)

 
Σάββατο: 30-04-2011
ώρα: 17.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
 
Διαιτησία: Σιούμπουρα, Μωυσιάδης, Βλαχάκης (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
 
Υγιεινός περίπατος, καθολική υπεροχή και άνετη νίκη για τα Γρεβενά Αεράτα που και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, πανάξια και δίκαια.
 
Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής με τη Δήμητρα να αντιμετωπίζει πλέον τον υποβιβασμό μετά και τη νίκη της Αμυγδαλιάς. Γεγονός όμως είναι ότι διαλύθηκαν οι ψίθυροι που κυκλοφορούσαν στα ποδοσφαιρικά στέκια για το συγκεκριμένο ματς, όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα της Δήμητρας κατέβηκε ελλειπέστατη στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς.

Α’ ημίχρονο
6ο λεπτό – Κάθετη πάσα του Σ. Μπαλοδήμου στον Παπακώστα, που μόνος προ του Μπαράκα δεν έκανε σωστά το κοντρόλ και πλάσαρε αδύναμα άουτ.

 
25ο λεπτό - ΄Εξοχος συνδυασμός Παπακώστα - Αναστασιάδη, πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο Μπαράκας.
 
29ο λεπτό - Καταπληκτική μεταβίβαση του Αναστασιάδη στον Παπακώστα, που από το ύψος της μικρής περιοχής με δυνατό σουτ, έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές με 0-1.
 
44ο λεπτό – Διείσδυση του Δημητριάδη από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα, ο Παπακώστας πετάχτηκε και με ιδανικό πλασέ στην κίνηση πέτυχε το 0-2.
 
Β’ ημίχρονο
47ο λεπτό – Σέντρα του Ντινόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Παπακώστα από κοντά, πέρασε μόλις άουτ.

 
57ο λεπτό – Επέλαση του Κατσαντώνη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, «έσπασε» την μπάλα στον Ντινόπουλο, που με συρτό σουτ σημείωσε το 0-3.
 
66ο λεπτό – Τετ-α-τετ ο Ντινόπουλος μετά από ασίστ του Αναστασιάδη, το πλασέ του όμως απέκρουσε ο Κ. Παπαδόπουλος.
 
71ο λεπτό – Βολίδα του Αναστασιάδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
 
75ο λεπτό – Ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου στον Κατσαντώνη, που πλάσαρε για ν’ αποκρούσει και πάλι με τα πόδια σωτήρια ο Κ. Παπαδόπουλος.
 
77ο λεπτό – Φοβερή ατομική προσπάθεια του Αναστασιάδη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και «πάρε βάλε γκολ» στον Ντινόπουλο που σημείωσε το τελικό 0-4.
 
84ο λεπτό – Τετ-α-τετ ο Ντινόπουλος μετά από έξοχη ασίστ του Σ. Μπαλοδήμου, πλάσαρε όμως άουτ.
Εξαιρετική η διαιτησία των κ.κ. Σιούμπουρα, Μωυσιάδη, Βλαχάκη (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)



Α.Γ.Ο. ΔΗΜΗΤΡΑΣ: Μπαράκας (46΄Καραδήμος), Γ. Λάλλος, Α. Ορφανίδης (67΄Τσολακίδης), Κ. Ορφανίδης (71΄Βαρυτιμίδης), Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τζημορόπουλος, Δ. Λάλλος, Κοτζατίσογλου, Μπιζιώτας, Παπαγεωργόπουλος

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Βίδρας, Οικονόμου (65΄ Μπαρμπαγιάννης), Κατσαντώνης Τσεπίδης, Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος (65 ΄ Βιτορίνο), Παπακώστας (65΄ Ρ. Δημόπουλος), Κοτενίδης), Ντινόπουλος
http://fotisbazakas.blogspot.com
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: