ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Κακοποιός πλήρωσε πολύ ακριβά τον έρωτά του!


Επικίνδυνος κακοποιός πλήρωσε πολύ ακριβά τον έρωτά του για μια πανέμορφη γυναίκα.

Η πέτρα του σκανδάλου ήταν πρώην σύντροφος του ξαδέρφου του, ο οποίος, τυφλωμένος από τη
 ζήλια, τον «έδωσε» στους αστυνομικούς.
Ολα άρχισαν χθες το πρωί, όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από άγνωστο άντρα, ο οποίος ζήτησε να μεταβεί περιπολικόστην οδό Πελασγίας 73, στο Περιστέρι. Στην καταγεγραμμένη ομιλία ο άντρας δηλώνει πως στο συγκεκριμένο διαμέρισμα διαμένει 29χρονος αλβανικής καταγωγής σωματέμπορος που κρατά παρά τη θέλησή της μια γυναίκα, την οποία εκδίδει.
Στο σημείο μετέβη περιπολικό της Αμεσης Δράσης και όταν ο 29χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα, παρά τις εκκλήσεις τους να παραδοθεί. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 29χρονος ήταν οπλισμένος, γι’ αυτό στο σημείο έφτασαν και άντρες των ΕΚΑΜ.
Υστερα από οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας ο νεαρός παραδόθηκε, ενώ λίγο νωρίτερα είχε αφήσει να βγει από το διαμέρισμα η Ελληνίδα φίλη του. Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για δραπέτη που ήταν έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού και τον περασμένο Ιούνιο κατάφερε να δραπετεύσει από τα δικαστήρια της Ευελπίδων πηδώντας από το παράθυρο στο γραφείο του ανακριτή.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο επικίνδυνος κακοποιός φέρεται να έχει ηγετική θέση στην περιβόητη συμμορία με τα Καλάσνικοφ, που έχει «χτυπήσει» δεκάδες τράπεζες στον νομό Φθιώτιδας. Η αστυνομία έφτασε στη σύλληψή του ύστερα από πληροφορία που έδωσε συγγενικό του πρόσωπο. Μήλον της Εριδος ήταν η Ελληνίδα φίλη του -φοιτήτρια, κόρη μεγαλογιατρού ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας- με την οποία τους τελευταίους μήνες συζούσε στο διαμέρισμα της οδού Πελασγίας. Η ερωτική τους σχέση είχε ενοχλήσει τον ξάδερφό του, ο οποίος, τυφλωμένος από ερωτικό πάθος, τον «έδωσε» στην αστυνομία.
Στη γειτονιά του 29χρονου προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς το διαμέρισμά του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζονται τα 13ο και 33ο δημοτικά σχολεία, αλλά και τα 51ο και 22ο νηπιαγωγεία. Αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή ηαστυνομική επιχείρηση, δεκάδες γονείς έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.
Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος Αργυρώ Βαρκάρου, στην οποία εμφανίστηκε η 23χρονη φίλη του Αλβανού κακοποιού με τον πατέρα της πριν από πέντε μήνες προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιο για την ενοικίαση του σπιτιού, δήλωσε στην «Espresso», έντρομη:
«Επεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, όταν είδα τόσους αστυνομικούς έξω από την πόρτα μου. Αμέσως σκέφτηκα την οικογένειά μου και ποιον είχαμε κάθε μέρα δίπλα μας. Ολα έδειχναν ότι δεν θα είχαμε προβλήματα. Μήνα με τον μήνα όμως εμφανίζονταν διάφορα θέματα. Αρχικά μάς ανησυχούσαν οι παρέες τους που έρχονταν στο σπίτι. Τον φίλο της τον βλέπαμε συχνά-πυκνά να έρχεται. Δεν πρόκειται να το νοικιάσουμε ποτέ ξανά. Θέλαμε να έχουμε ένα έσοδο και βάλαμε έναν κακοποιό δίπλα μας». Η κ. Βαρκάρου επισημαίνει, τέλος, ότι της χρωστούν τα νοίκια πέντε μηνών, ενώ είναι απλήρωτοι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.
Espressonews


Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: