ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αρης: Ένας φίλος από τα παλιά!!!

Ο 30χρονος, πλέον, Νάσιφ Μόρις προτάθηκε και εξετάζεται από τον τεχνικό του Άρη
Οι φίλοι του Άρη τον θυμούνται με την φανέλα με το νούμερο 29. Να «βγάζει μάτια» στην πρώτη του χρονιά με τους «κίτρινους», 2001-2002, να σημαδεύει επίσης το δοκάρι στα τελευταία λεπτά του άτυχου τελικού στην Τούμπα. Ο λόγος, φυσικά, για τον Νάσιφ Μόρις ο οποίος προτάθηκε στον Άρη και δεν αποκλείεται να φορέσει και πάλι τη φανέλα των κίτρινων μετά από δέκα χρόνια.
Ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός ήταν ένας από τους ξένους που αγαπήθηκαν όσο λίγοι στο Χαριλάου. Σήμερα στα τριάντα του, είναι ελεύθερος έχοντας ως τελευταίο σταθμό τον Απόλλωνα Λεμεσού και προϋπηρεσία τον Παναθηναϊκό, την Ουέλβα και τη Ρασίνγκ Σανταντέρ. Ο Μόρις όσο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη τη διετία 2001-2003 είχε 48 συμμετοχές και 2 γκολ.
Η περίπτωση του Μόρις εξετάζεται από τον Σάκη Τσιώλη και είναι από τις περιπτώσεις που αρέσει. Υπάρχει απλά ο λογικός προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται..

Κοντά σε Κανούλα
Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Κανούλα από την Αναγέννηση Επανομής τον οποίο ο Λάζαρος Κυριλλίδης εκ μέρους του τεχνικού τιμ των «κίτρινων» τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές και έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Αναμονή για Καστίγιο
Παράταση στην αγωνία για το θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο αδερφός και ατζέντης του, Αλεξ Καστίγιο, βρίσκεται από την Πέμπτη στο Ντόνετσκ και συνεχίζει τις συζητήσεις με τη Σαχτάρ, προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του Νέρι. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με την ουκρανική ομάδα, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Άλεξ στο The Player οι τελικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν από Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: