ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Πορνό στο κρησφύγετο του Λάντεν!

Πορνογραφικό υλικό ισχυρίζονται ότι βρήκαν οι Αμερικανοί στην έπαυλη, όπου εκτελέστηκε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Δεν έχει διευκρινιστεί αν το έβλεπε ο ίδιος ο αρχηγός της Αλ Κάιντα ή αν ήξερε ότι υπάρχει
Θα μας τρελάνουν αυτοί οι Αμερικάνοι με τις αποκαλύψεις για τον Οσάμα Μπιν Λαντεν που έρχονται κάθε μέρα στη δημοσιότητα...
Μέτα από το χαρέμι γυναικών, τη μαριχουάνα που καλλιεργούσε στο οικόπεδο του, τα κουνελάκια και τα ραπανάκια στο σπίτι -φρούριο τώρα αποκαλύπτουν άλλο ένα κεφάλαιο "Τα βρόμικα μυστικά του".
Σύμφωνα λοιπόν με πηγή που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της ( άλλη μια) μεγάλος όγκος πορνογραφικού υλικού βρέθηκε στο κρησφύγετο του από τους καταδρομείς που τον σκότωσαν.
Το υλικό που περισυνέλεξαν στο Abbottabad, στο Πακιστάν περιέχει σύγχρονες ηλεκτρονικές βιντεοσκοπήσεις αρκετά εκτεταμένες, σύμφωνα με τις εκμυστηρευτικές ανακαλύψεις στο Reuters.
Ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για το που ακριβώς στο καταφύγιο εντοπίστηκε το υλικό, αλλά ούτε και ποιος το έβλεπε (τον Λαντεν μέχρι τώρα θεωρούσαν ότι έκανε αιμοκάθαρση και ήταν βαρεία άρρωστος).
Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι δεν ξέρουν καν, αν ο ίδιος ο τρομοκράτης είχε αποκτήσει αυτό το υλικό ή εάν ο ίδιος το παρακολουθούσε.
Οι πορνοταινίες μεταφέρθηκαν από το καταφύγιο, μαζί με κάποια USB στικ, τα οποία εικάζεται ότι χρησίμευσαν για τη μεταφορά email από και προς τον ηγέτη της Αλ Κάιντα.
news247
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: