ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πακιστανός κατηγορείται για έγκλημα... χωρίς πτώμα!

Τριαντάχρονος Πακιστανός κατηγορείται για ένα έγκλημα... χωρίς πτώμα, που έγινε πριν από τέσσερα χρόνια στο Κορωπί.
Θύμα, ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος ακόμα δεν
έχει εντοπιστεί.
Συγκεκριμένα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2007, είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο του 35χρονου στην περιοχή του Κορωπίου, αλλά ο ίδιος δεν βρέθηκε ποτέ.
Ωστόσο, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κηλίδες αίματος που ανήκαν στον εξαφανισθέντα, γι' αυτό θεωρείται βέβαιο ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας.
Τέσσερα χρόνια μετά, από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, με βάση στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία σε βάρος του 30χρονου Πακιστανού, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης, ενώ κρατείται ήδη στις φυλακές της Τρίπολης για άλλα αδικήματα.
Ως κίνητρο του εγκλήματος θεωρούνται προσωπικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος, ενώ οι λεπτομέρειες της υπόθεσης θα ξεκαθαριστούν από την τακτική ανάκριση.
Εν τω μεταξύ, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε και μία ακόμα ανθρωποκτονία, με θύμα 29χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, που είχε γίνει στις 30-10-2010, σε διαμέρισμα στην οδό Φυλής 25 στην Αθήνα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι 30χρονος ομοεθνής του και κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.
Την ημέρα της δολοφονίας δράστης και θύμα έπαιζαν χαρτιά στο διαμέρισμά τους, όπου και διαπληκτίστηκαν. Στη συνέχεια, ο δράστης πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο. Μετά την πράξη του, εγκατέλειψε το διαμέρισμα και εξαφανίσθηκε.
Σε βάρος του 30χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεχίζονται.

Πηγή:AΠΕ-ΜΠΕ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: