ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τρόμος στον ιππόδρομο – Δείτε τα βίντεο

Ο αναβάτης έπεσε από το άλογο και αυτό μόνο του έπεσε πάνω στους θεατές σκορπίζοντας τον τρόμο και τραυματίζοντας σοβαρά αρκετούς από αυτούς.
Σκηνές πανικού και τρόμου έζησαν όσοι βρίσκονταν στον ιππόδρομο του Warrnambool.
Εκείνη την στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη μια ιπποδρομία. Τα άλογα με τους αναβάτες ξεκίνησαν κανονικά. Στην πορεία όμως ένας αναβάτης πέφτει από το άλογο και τραυματίζεται ελαφρά από αυτό.
Οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους. Όμως το άλογο φεύγει από την ευθεία και κατευθύνεται στο πλάι όπου υπάρχει ένας τοίχος από ψάθινη περίφραξη και από πίσω ακριβώς θεατές, στην πλειοψηφία τους παιδιά και γυναίκες. Το άλογο κάνει από μόνο του ένα άλμα και πέφτει επάνω στους θεατές.
Αρχίζει να τους χτυπάει και να τους πατάει με τα πόδια και επικρατεί πανικός. Ουρλιαχτά και φωνές ακούγονταν σε όλο τον ιππόδρομο με τους γονείς να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους.
Περίπου 10 άτομα μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο ενώ δύο έχουν υποστεί εσωτερική αιμορραγία. Ανάμεσα στους δέκα τραυματίες είναι και 4 παιδιά που βρίσκονταν εκεί με τους γονείς τους.
Η διοίκηση του ιπποδρόμου έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό ενώ η αστυνομία ερευνά κατά πόσον οι θεατές έπρεπε να βρίσκονταν εκεί και αν οι θέσεις αυτές είχαν φτιαχτεί παράπονα.
ΠηγήΔείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: