ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Λευκάδα: Του άδειαζαν το σπίτι ενώ γλεντούσε το γάμο του!!!

Την φετινή Πρωτομαγιά θα την θυμάται για πάντα ένα νεαρό ζευγάρι στην Λευκάδα. Όχι μόνο γιατί εκείνη την ημέρα έγινε ο γάμος του, αλλά κυρίως γιατί την ώρα που βρίσκονταν στην δεξίωση κάποιοι πονηροί βρήκαν την ευκαιρία να διαρρήξουν το σπίτι του γαμπρού και να το λεηλατήσουν.
Ο γάμος ήταν πρωινός κι έτσι το μεσημέρι, το νιόπαντρο ζευγάρι μαζί με τους γονείς, τους κουμπάρους και τους συγγενείς τους κατέληξαν στο κέντρο που είχαν κλείσει εκ των προτέρων, λίγα μέτρα από το πατρικό του γαμπρού στην περιοχή Καρυώτες. Η διασκέδαση έδινε κι έπαιρνε, όταν ο νεόνυμφος αποφάσισε να πάει στο σπίτι του για να αλλάξει πουκάμισο. Όμως, εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Βρήκε την πόρτα παραβιασμένη και τον ισόγειο χώρο άνω- κάτω.
Αμέσως κατάλαβε ότι κάποιοι είχαν επωφεληθεί από την απουσία της οικογένειάς του και είχαν μπει να κλέψουν. Μάλιστα, βρίσκονταν πιθανότατα ακόμη στο κτίριο, αφού άκουσε θόρυβο από τον πάνω όροφο. Ωστόσο, φοβήθηκε να πάει μόνος του κι έτσι βγήκε στον δρόμο για να καλέσει την Αστυνομία και τους γείτονες. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, όμως, οι άγνωστοι δράστες είχαν προλάβει να ξεφύγουν, πιθανότατα από το πίσω μέρος του σπιτιού. Έτσι, η δεξίωση του γάμου πήρε άδοξο τέλος, αφού έπρεπε να διαπιστωθεί και τι ακριβώς είχαν κλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: