ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΕΠΑΝΟΜΗ - Μια ανάσα από τοι τίτλο

1-0 τα Γιαννιτσά. Τα κράτησε... εκτός play off
Το ντέρμπι της αγωνιστικής βρήκε νικήτρια την αναγέννηση Επανομής που κατάφερε να κερδίσει δύσκολα με 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αυτό φάνηκε από την παρουσία 1200 περίπου οπαδών των 2 ομάδων που γέμισαν το γήπεδο της Επανομής.

Ποιοτικά η αναμέτρηση δεν διεκδικεί για το πρώτο μέρος της δάφνες ποιότητας με τις 2 ομάδες να κάνουν κρύο ντουζ τους φιλάθλους που πόνεσαν τα ματάκια τους από το θέαμα του πρώτου σαρανταπενταλέπτου, σε αυτό το ημίχρονο αν εξαιρέσεις το γκολ που προήλθε από αμυντικό λάθος και έκρινε το ματς και ίσως και την άνοδο στην Β´ εθνική.

Στην επανάληψη η Αναγέννηση Γιαννιτσών πίεσε και δικαιούταν το γκολ, γκολ που πέτυχε,
αλλά ο βοηθός Ασημάκης ακύρωσε.


Το γκολ που δεν μέτρησε καρέ καρέ

Η πίεση της αναγέννησης κράτησε μέχρι το 80’ από εκεί και πέρα οι τρυπανισμοί των γηπεδούχων , η κούραση από την προσπάθεια και η απογοήτευση ότι ο χρόνος τελειώνει δεν άφησε την Αναγέννηση Γιαννιτσών να πιέσει έως το τέλος.


Το φιλμ του αγώνα


Στο 10’ ο ιασωνίδης δεν μπορεί να διώξει την μπάλα σε μια φάση που δεν προμήνυε τίποτα και με στραβοκλοτσία πασάρει άθελα του στον νεαρό κανούλα που με σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 21’ μοναδική ευκαιρία για τα Γιαννιτσά να ισοφαρίσει με τον Ιασωνίδη από κοντά να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα της Επανομής.
Στο 50 δυνατό σουτ του Χασομέρη η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 65’ έγινε η φάση που συζητήθηκε όταν ο Ιορδανίδης Γ. εκτέλεσε το φάουλ ο Ιασωνίδης πιάνει την κεφαλιά η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι χτυπά μέσα στην εστία της Επανομής διώχνει ο Δεμερτζόγλου , όπως την νέα κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου που απομακρύνουν , οι παίκτες της Επανομής. Στην φάση αυτή ο Ιασωνίδης δέχτηκε την κίτρινη κάρτα διαμαρτυρόμενος στον βοηθό για το γκολ που κακώς δεν μέτρησε.
Στο 70’ νέα μεγάλη στιγμή για τα Γιαννιτσά που πίεζαν για το γκολ όταν ο Παναγιωτόπουλος θα γίνει αποδέκτης της μπάλας δεν θα δει τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο που γλίστρησε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έπεσε και αντί αν σουτάρει ανενόχλητος στο κενό τέρμα πάσαρε στον Θανόπουλο που και αυτός σε κενό τέρμα (πεσμένος ο Παπαδόπουλος) έφυγε πλάγια πασάροντας στον Σουλίδη που σούταρε άουτ.
Στο 90’ η Επανομή έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα όταν σουτ του Κουλίνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κελπέκη.
Στα 4’ των καθυστερήσεων δεν έγινε κάτι το σπουδαίο να αλλάξει το σκορ.

Με τη νίκη τους αυτή οι παίκτες της Επανομής βρίσκονται πολύ κοντά στην απευθείας άνοδο στην Β’ εθνική , σε αντίθεση με την ομάδα των Γιαννιτσών που για 2η χρονιά συνεχόμενη έφτασαν στην βρύση άλλα και πάλι νερό δεν πίνουν , μένοντας ουσιαστικά εκτός μπαράζ ανόδου.


Αναγέννηση Επανομής (Α. Βοσνιάδης):
Παπαδόπουλος, Σαμαράς, πολίτης, Κουρδάκης, Παπατζίκος, Γεωργιάδης, Χασομέρης(80’ Κουλίνης), Ασλανίδης, Κανούλας(84’ Μαυροματίδης), Δεμερτζόγλου(76’ Δανίδης), Διαμαντίδης

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Στ. Κιούρκας):
Κελπέκης, Αποστολόπουλος, Πεχλιβανίδης, Ιασωνίδης, Καραμανλής, Σεμερτζίδης, Βέργος (46’ Σουλίδης), Χασάνογλου(71’ Φωτιάδης), Θανόπουλος, Ιορδανίδης Γ, Παναγιωτόπουλος.

matiespellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: