ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Πτολεμαΐδα: Υπάλληλος της ΔΕΗ έκλεβε πετρέλαιο!

Την θέση του στην ΔΕΗ Πτολεμαΐδας εκμεταλλευόταν ένας 39χρονος Έλληνας για να «ρουφάει» πετρέλαιο από τις δεξαμενές του εργοταξίου της Επιχείρησης στο ορυχείο Καρδιάς και να το μεταφέρει έξω με το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε νόμιμα! Όμως, τον αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι ασφαλείας της Δ.Ε.Η. που ειδοποίησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας.

Όταν κατάλαβε ότι θα έπεφτε στα χέρια των αστυνομικών, ο 39χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να ξεφύγει. Όμως, ένας κακός ελιγμός έβγαλε το φορτηγό από τον δρόμο με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ο οδηγός ανασύρθηκε
ελαφρά τραυματισμένος και στην καρότσα βρέθηκαν πέντε βαρέλια γεμάτα με 1.000 λίτρα πετρέλαιο το οποίο είχε αντλήσει με λάστιχο! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

*** Άδεια βρίσκουν κάθε πρωί τα ρεζερβουάρ τους και οι χειριστές των μηχανημάτων του δήμου Μαλεβιζίου στη Κρήτη, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εργασίες καθαρισμού που γίνονται στις παραλίες εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου!
Σύμφωνα με καταγγελίες που έκανε ο δήμος στην τοπική Αστυνομία, τις βραδινές ώρες άγνωστοι τρυπώνουν στο αμαξοστάσιο και κλέβουν το πετρέλαιο κίνησης από τα οχήματα.

Πηγή Πρώτο Θέμα
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: