ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μένει στον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς

Η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κέβιν Μιραλάς, διήρκησε λίγο και είχε αίσιο τέλος, αφού ο Βέλγος συμφώνησε και θα μείνει στο Λιμάνι μέχρι το 2014, με ρήτρα 8.000.000 ευρώ. "Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν MVP, παιδιά και αποπαίδια. Είμαστε όλοι το ίδιο", του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο 24χρονος απάντησε πως έχει την ίδια φιλοσοφία και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το Σάββατο, ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθεί τετ α τετ με τον Βέλγο άσο και τελικά λίγα 24ωρα αργότερα, το έκανε πράξη.
Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ελλάδας, μίλησε με τον 24χρονο άσο και τελικά κατάφεραν να βρουν μια χρυσή τομή, αφού συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μέχρι το 2014.
Το κλίμα ήταν καλό, αφού από την πλευρά του ο Κέβιν Μιραλάς έλεγε συνεχώς πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι και γι' αυτό ζήτησε ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε την επιθυμία να τον κρατήσει, κάτι που συνέβη.
"Στον Ολυμπιακό είμαστε όλοι μια οικογένεια και θέλουν να έχουμε ομοψυχία, σύμπνοια όλοι! Παίκτες, προπονητές, μέχρι και τον τελευταίο εργάτη, είναι όλοι ίδιοι. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα διαταράξει όλα αυτά (εννοώντας τον Ενροτό). Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια, MVP και πρώτοι σκόρερ. Όλοι βοηθούν για το κοινό καλό του Ολυμπιακού. Προχωράμε μαζί", ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Από την πλευρά του, ο Κέβιν Μιραλάς, συμφώνησε απόλυτα απαντώντας: "Την ίδια φιλοσοφία έχω και εγώ πρόεδρε. Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό". Κάπως έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.
Το ραντεβού κράτησε λίγα λεπτά, αφού οι δύο πλευρές δεν είχαν πολλά να πουν. Ήθελαν να πορευτούν τα επόμενα χρονιά μαζί και το έκαναν. Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν συνηθίζει να... αργοπορεί και όταν αναλαμβάνει δράση, τα βγάζει εις πέρας θετικά, όπως συνέβη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, κατάφερε λοιπόν με αστραπιαίες κινήσεις και με την δική του ξεχωριστή στρατηγική, να κρατήσει τον Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι. Βέβαια, το ήθελε εξίσου και ο ίδιος και βγάζοντας από την μέση τον Κριστόφ Ενροτό και τις παράλογες απαιτήσεις του, έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα.
Σ' ότι αφορά στις λεπτομέρειες του συμβολαίου, αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2014, ενώ η ρήτρα θα είναι στα 8.000.000 ευρώ. Ο Βέλγος άσος, θα πάρει τα λεφτά που προέβλεπε η συμφωνία τους όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό, όμως δεν αποκλείεται μα κάποια... δωράκια, να φτάσει τα 1.500.000 ευρώ, καθώς συμφώνησε μέσα σε 5 λεπτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: