ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Θάνατος μυστήριο στην οικογένεια του Χριστοδουλόπουλου!

Δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του γαμπρού του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, ο θάνατος χτύπησε ξανά την πόρτα της οικογένειας του τραγουδιστή. Οργή, πόνο και πολλά αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει στην οικογένεια του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ο ξαφνικός θάνατος της ανιψιάς του, Ελευθερίας. Η ανιψιά του γνωστού τραγουδιστή προσπαθούσε με εξωσωματική γονιμοποίηση να αποκτήσει ένα γιο. Πριν δυο χρόνια η Ελευθερία και ο σύζυγός της Βασίλης Μπέκος έχασαν τον 18χρονο γιο τους.
Η ανιψιά του Μάκη Χριστοδουλόπουλου, εισήλθε στο θεραπευτήριο προκειμένου να κάνει την θεραπεία και στην συνέχεια να προχωρήσουν στην εξωσωματική γονιμοποίηση, όμως τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου κατέληξε μέσα στο μαιευτήριο. «Πριν από δυο μέρες είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία με τις ενέσεις που της είχε χορηγήσει ο υπεύθυνος γιατρός και ήταν υγιέστατη», δήλωσε ο σύζυγός της Βασίλης Μπέκος και συνέχισε «Εκείνο το πρωινό ήταν περιχαρής, πετούσε στα σύννεφα. Αποχαιρέτησε τις κόρες μας, λέγοντάς τους ότι σύντομα θα έχουμε στην οικογένεια ένα γιο».
Ο Βασίλης Μπέκος καταγγέλλει σοβαρές ιατρικές παραλήψεις , οι οποίες έκοψαν το νήμα της ζωής της συζύγου του. «Δεν είναι δυνατό να μπαίνει όρθια σε κέντρο εξωσωματικής και δυο ώρες αργότερα να με ενημερώνουν πως είναι νεκρή», ήταν τα λόγια του συζύγου της άτυχης κοπέλας.
Τέλος, η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 38χρονης γυναίκας, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλος του μήνα.
Ciao 

Δεν υπάρχουν σχόλια: