ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - Τα νέα των ομάδων πριν την σέντρα

Ματς που τα δίνουν... όλα!
Σημαντικοί αγώνες υπάρχουν στην πρωτελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου, που θα κρίνουν πολλά όσον αφορά την άνοδο των ομάδων στην Football League. Φυσικά το ντέρμπι στην
Επανομή ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι όλα τα... λεφτά, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, την άνοδο.

Παράλληλα, δύσκολο ματς δίνει και ο Φωκικός απέναντι στην Κοζάνη που "κυνηγάει" την σωτηρία, ενώ η ομάδα της Άμφισσας θέλει να πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ, επίσης της ανόδου.

Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 17:00:
Φωκικός - Κοζάνη
Ο Φωκικός θέλει αυτή την φορά να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει τη νίκη από την Κοζάνη, η οποία θα τον οδηγήσει όλο και πιο κοντά στο στόχο του που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα μπαράζ της ανόδου. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία, θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο
Τρίψα.

Αναγέννηση Επανομής - Αναγέννηση Γιαννιτσών
Με τα σενάρια περί... συγχώνευσης να "οργιάζουν", τα οποία όμως διαψεύστηκαν, η Αναγέννηση Επανομής φιλοξενεί στο γήπεδό της την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά με ένα αρνητικό αποτέλεσμα στο ματς με τα Γιαννιτσά που θέλουν την άνοδο, τότε είναι πολύ πιθανό να χάσει την κορυφή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Οδυσσέας Αναγέννησης - Νίκη Βόλου
Από μία απουσία έχουν να αντιμετωπίσουν Οδυσσέας Αναγέννησης και Νίκη Βόλου στην μεταξύ τους αναμέτρηση στις Σέρρες. Από τους γηπεδούχους θα λείψει ο Λαμπερνάκης και από τους φιλοξενούμενους ο Καρακώστας, αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Εορδαϊκός - Δόξα Κρανούλας
Μπορεί στον Εορδαϊκό να μην προπονούνται, καθώς οι ποδοσφαιριστές κάνουν αποχή λόγω χρεών, όμως έχουν αποφασίσει οι παίκτες έστω και έτσι να κατεβαίνουν κανονικά στα ματς μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Έτσι θα παίξουν κανονικά με τη Δόξα Κρανούλας που θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Παπαβασιλείου.

ΑΕ Ποντίων - Ζάκυνθος
Χωρίς τον τιμωρημένο Βελώνη θα αγωνιστεί η ΑΕ Ποντίων στο γήπεδό της απέναντι στην Ζάκυνθο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά οι νησιώτες θέλουν νίκη οπωσδήποτε για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αετός Σκύδρας - Εθνικός Φιλιππιάδας
Δύο είναι οι απουσίες για τον Αετό Σκύδρας στο εντός έδρας ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και συγκεκριμένα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Παπουλίδης και Σαμαρόπουλος. Από την άλλη πολλά είναι τα προβλήματα καθώς εκτός πλάνων είναι πέντε παίκτες, οι τιμωρημένοι Μιχάλης, Φλορένσιο, Τριάντος, Παλιάγκας και Λάππας.

Καλλονή - Ναυπακτιακός Αστέρας
Με στόχο τη νίκη και μόνο θα υποδεχτεί η Καλλονή τον Ναυπακτιακό Αστέρα, καθώς ελπίζει ακόμα σε απευθείας άνοδο δηλαδή να πάρει την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν παίζουν όμως οι τιμωρημένοι Πετρουζέλης και Λουτσιάνο. Επίσης τιμωρημένος είναι και ο Τερόλης από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ρεπό έχει ο Τύρναβος

Δεν υπάρχουν σχόλια: