ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η μάνα έμαθε στο ταξί ότι... πυροβόλησαν τον γιο της!

Η ηλικιωμένη γυναίκα μπήξε στο ταξί, προκειμένου να κάνει επίσκεψη στον σαραντάχρονο γιο της. «Στην οδό Ευγενίου Καραβία, στα Κάτω Πατήσια», είπε στον οδηγό. «Α, εκεί που έγινε πριν λίγο η ληστεία;», απάντησε εκείνος. «Ποια ληστεία;», ρώτησε η γυναίκα. «Αυτήν που έγινε σε ένα κοσμηματοπωλείο πριν λίγο. Την είπαν στο ραδιόφωνο. Είναι σοβαρά ο ιδιοκτήτης του...», απάντησε εκείνος.
Η γυναίκα ένιωσε να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Μόλις είχε φύγει από τον έναν της γιο και πήγαινε επίσκεψη στον άλλο. Είπε στον ταξιτζή να κάνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Στην περιοχή δεν υπήρχαν και πολλά κοσμηματοπωλεία. Όταν έφτασε, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της. Το θύμα της ληστείας ήταν ο γιος της. Ήδη τον είχαν μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί δεν την άφησαν να πλησιάσει στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου ο χώρος ήταν γεμάτος από τα αίματα του παιδιού της.
Ο σαραντάχρονος Θοδωρής Κ. εκτιμάται ότι πάλεψε με τους δράστες. Στο κοσμηματοπωλείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες. Οι τρεις σφαίρες τον είχαν τραυματίσει στον λαιμό, το στήθος και την κοιλιακή χώρα, κοντά στην καρδιά.Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Έτσι, μετά τις πρώτες βοήθειες στην Παμμακάριστο, μεταφέρθηκε στο Σωτηρία συνοδεία γιατρών, όπου και χειρουργείται. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το θύμα, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, φέρει τραύμα και από μαχαίρι.
Παρά τα όσα αρχικά ακούστηκαν, δεν υπάρχει καμία μαρτυρία από το ποιοι μπορεί να είναι οι δράστες. Ούτε τους είδε κανείς, ούτε άκουσαν τους πυροβολισμούς. Απλά, κάποιοι παρατηρητικοί γείτονες είδαν ένα μαύρο αυτοκίνητο να υπάρχει έξω από το κοσμηματοπωλείο. Η αστυνομία εκτιμά πάντως ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο, χωρίς την παραμικρή μέχρι τώρα πληροφορία για την ταυτότητά της.
Ο κοσμηματοπώλης κείτονταν αιμόφυρτος για σχεδόν μισή ώρα. Οι γείτονες δεν αντιλήφθηκαν τίποτα. Απόρησαν απλά για ποιον λόγο χτύπαγε τόση πολύ ώρα ο συναγερμός. Κάμποσα λεπτά μετά αποφάσισαν να πάνε να δουν τι έχει γίνει στου Θοδωρή. Αναγκάστηκαν να σπάσουν την τζαμαρία για να τον βγάλουν στον δρόμο και να μπορέσουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Τραγική ειρωνεία; Στο ίδιο μαγαζί πριν από χρόνια είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι και ο πατέρας του 40χρονου Θοδωρή. Ευτυχώς όμως, τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά. Σε αντίθεση με αυτά του γιου του, η ζωή του οποίου κρέμεται από μία κλωστή...
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: