ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Champions League: Barcelona – Real Madrid 1-1 (video)

Η Barcelona είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Champions League 2010 – 2011, αφού το σημερινό (3/5) 1-1 με τη Real Madrid σε συνδυασμό με το
2-0 του Santiago Bernabeu της έδωσε το «εισιτήριο». Ο Pedro άνοιξε το σκορ στο 54΄ για τους Blaugrana και ισοφάρισε ο Marcelo στο 64΄. Διαμαρτύρονται οι Μαδριλένοι για γκολ του Higuain στο 47΄ που δε μέτρησε ποτέ για φάουλ (;) του Ronaldo στον Mascherano. Την αποθέωση γνώρισε ο Abidal που επανεμφανίστηκε μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, αντικαθιστώντας στο 90΄ τον Puyol.
Μετά από τα πρώτα 20΄ στα οποία δε συνέβη απολύτως… τίποτα, οι γηπεδούχοι βρήκαν τους τρόπους να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι από τον Casillas. Αυτός, όμως, στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε και όλα έμειναν στο μηδέν με τη συμπλήρωση των 45΄ – όσες και οι προσπάθειες για γκολ της Real Madrid σε αυτό το διάστημα!
Με την έναρξη του β΄ μέρους, και αφού είχε προηγηθεί η «εισβολή» του Jimmy Jump στον αγωνιστικό χώρο, ο De Bleeckere είδε φάουλ του Ronaldo στον Mascherano και ακύρωσε το γκολ του Higuain. Στο 54΄ ο Pedro εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Iniesta και άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Marcelo αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά το σουτ του Di Maria που κατέληξε στο δοκάρι και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Η πρόκριση, όμως, είχε ήδη κριθεί, και τίποτε δεν άλλαξε στη συνέχεια, αφού οι 22 ποδοσφαιριστές περίμεναν απλά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Σκόρερ: 54΄Pedro / 64΄ Marcelo
Συνθέσεις
Barcelona: Valdes, D. Alves. Mascherano, Pique, Puyol (90΄Abidal), Busquets, Xavi, Iniesta, Villa (74΄ Keita), Pedro (90+2΄ Afellay), Messi
Real Madrid: Cassillas, Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo, L. Diarra, X. Alonso, Kaka (60΄ Ozil), Di Maria, C. Ronaldo, Higuain (55΄ Adebayor)
Τα γκολ από το Barcelona – Real Madrid 1-1 (video)


Δεν υπάρχουν σχόλια: