ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κουμπί Dislike στο Facebook; Προσοχή στη νέα απάτη

Μία νέα απάτη ήρθε εδώ και μερικές μέρες για να μας σπάσει τα νεύρα και να απειλήσει κάποιους ανυποψίαστους χρήστες του Facebook. Ο λόγος για το "Dislike Button".
Θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τις προηγούμενες απάτες που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργώντας ένα javascript exploit ώστε να διαδοθεί αυτόματα σε όλους τους φίλους του θύματος. Το μήνυμα που εμφανίζεται στον τοίχο, αναφέρει ότι το Facebook πλέον διαθέτει κουμπί Dislike και με ένα κλικ μπορεί να ενεργοποιηθεί. (“Facebook now has a ....dislike button! Click ‘Enable Dislike Button’ to turn on the new feature”)
Ο σύνδεσμος οδηγεί το χρήστη σε μία σελίδα, της οποία σκοπός είναι να τοποθετήσει μία μπάρα (bar) κάτω από τη μπάρα διευθύνσεων του internet browser, με όχι καλό σκοπό φυσικά.
Η απάτη "Dislike Button" έχει ήδη διαδοθεί σε αρκετούς χρήστες όλου του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Εσείς, σα γνώστες, δεν έχετε παρά να ενημερώσετε τους φίλους σας που έπεσαν στην παγίδα και αναζήτησαν το υποτιθέμενο νέο κουμπί του Facebook, ότι πρόκειται για ακόμα μία απάτη.
Εχεις facebook? Πάρε τη ΓΝΗΣΙΑ εφαρμογή εδώ...ΚΑΝΕ DISLIKE και πάρε μοναδικές προσφορές
Πηγή

1 σχόλιο:

sm είπε...

Have a nice day....from Indonesia