ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Στα περίπτερα το ροζ dvd με πρωταγωνίστρια τη Νικολέτα Ρωμανού

Στα περίπτερα βρίσκεται το νέο ροζ DVD-τσόντα της Νικολέττας Ρωμανού και ήδη έχει γίνει θέμα στα αντρικά πηγαδάκια. Τι ρόλο παίζει η Νικολέττα Ρωμανού και τι χρειάζεται να ξέρετε για την επίμαχη ερωτική ταινία;

Το ροζ DVD-τσόντα της Νικολέττας Ρωμανού έχει βαθυστόχαστη υπόθεση. Η γυναίκα του εφοριακού δεν είναι ευχαριστημένη με την ζωή της, ο γάμος της έχει προβλήματα και δεν κάνει πλέον σεξ με τον Νίκο.
Η Ηλέκτρα Γαναλού, η κολλητή της Μάγιας είναι αυτή που την παρασύρει, ώστε να βάλει λίγο «αλατοπίπερο» στην ζωή της και καλούν τα ωραία νεαρά αγόρια από το απέναντι σπίτι. Το πάρτι μεταξύ των τεσσάρων ξεκινάει, οι δυο γυναίκες είναι αχόρταγες και με μανία ενδίδουν.
Η Βούλα Βαβάτση (κόρη) έχει πολλές ορέξεις. Την βλέπουμε να «παίζει» με γλειφιτζούρι και με τον Ιαν Σκοτ στο γυμναστήριο όπου «ανοίγει» όλες τις πόρτες.
Η φίλη της Βούλας δεν είναι άλλη από την PlaymateΝικολέτα Ρωμανού. Η Νικολέτα φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια με τα καμώματά της και την άκρως προκλητική συμπεριφορά της. Είναι τόσο καυτή που ο πατέρας με τον φίλο του Ζαφείρη την «παίρνουν» με βία στο υπνοδωμάτιο της.
Εκτός από τις διάσημες πορνοστάρ, στην ερωτική ταινία παίζουν και οι δύο συμπρωταγωνιστές της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Ελληνικό Αντρικό Casting.
Δείτε σκηνές από το DVD-τσόντα της Νικολέττας Ρωμανού με τίτλο «Η φίλη της κόρης μου«:

 Το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά με την ταινία " Η φίλη της κόρης μου" και το μόνο σίγουρο είναι ότι από στιγμή σε στιγμή τα πρώτα torrent και rapidshare links θα αναρτηθούν σε διάφορα sites για download. 
 Πηγή
Δείτε περισσότερα θέματα

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://jizztv.net/video/4234/nikoletta-romanou-.html

Ανώνυμος είπε...

Thnxs