ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Eπίσημο σάιτ του Ατρομήτου: Ήττα με 3-0 στον τελικό της ντροπής

Σε ένα ματς-ντροπή για το ποδόσφαιρο, σε ένα παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ διότι ο διαιτητής Τάσος Κάκος δεν σφύριξε ποτέ τη λήξη, ο Ατρόμητος στάθηκε με ψηλά το κεφάλι απέναντι στην ΑΕΚ παρότι έχασε με 3-0.
Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που προήλθε από πεντακάθαρο οφσάιντ του Λυμπερόπουλου στο 28’ και που ποτέ δεν υποδείχθηκε η παράβαση από τον βοηθό του Κάκου. Ο Ατρόμητος δεν είχε ευκαιρίες, αλλά κινδύνευσε κιόλας σε όλο το πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη μπήκε στο γήπεδο με μεγάλο πάθος.
Στο 47’ ο Αναστασάκος με κεφαλιά είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Σάχα, ενώ στο 53’ ο Μπαζίνσκι με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57’ ο Ιτάνζ είπε δύο φορές «όχι» στον Δέλλα στην ίδια φάση και δύο λεπτά αργότερα ο Τάτος σούταρε από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, όμως ο Μανωλάς πρόλαβε να κόψει τη μπάλα πριν φτάσει στα δίχτυα της ΑΕΚ.
Ο Ατρόμητος συνέχισε τις προσπάθειές του όσο περνούσε η ώρα, ανοίχτηκε περισσότερο και η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 με τον Μπαχά στο 79’ και τον Καφέ στο 85’. Ο Κάκος υπέδειξε εννέα λεπτά καθυστερήσεων εξαιτίας της εισόδου οπαδών της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ματς, όμως μόνο το ενάμισι λεπτό παίχτηκε πριν στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια, χωρίς ποτέ να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα.
Αμέσως μετά εκτυλίχθηκαν σκηνές φρίκης, με τους παίκτες της ομάδας να ξυλοκοπούνται από τους οπαδούς της αντιπάλου και όλη την Ελλάδα να γίνεται μάρτυρας ενός φρικιαστικού θεάματος στο φινάλε.
Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης, δήλωσε στο τέλος ότι «η ΑΕΚ κατέκτησε έναν κάλπικο τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: