ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Europa League: Villarreal – Porto 3-2 (video)

Με… προίκα το σκορ του πρώτου αγώνα (5-1) η Porto ξεπέρασε το εμπόδιο της Villarreal και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό παρότι έχασε με 3-2 στην Ισπανία.
Η Villarreal άνοιξε το σκορ στο 17′ με τον Cani να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.  Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου η Πόρτο κατάφερε να ισοφαρίσει με τυχερό τέρμα του Hulk. Ο Βραζιλιάνος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Musacchio, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του D. Lopez, ο οποίος δεν μπορούσε να αντιδράσει.  Η υπόθεση… πρόκριση τελείωσε στο 48′, όταν ο Falcao έδωσε προβάδισμα στην Porto με 2-1, πλασάροντας από κοντά.
Ρεκόρ για Falcao
Αυτό είναι το 16ο γκολ του Κολομβιανού στράικερ, ο οποίος έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης (Europa League & UEFA Cup) που φτάνει αυτόν τον αριθμό.  Στο 64′ ο Guarin είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ για τους «δράκους», ενώ είχε δοκάρι και ο Rossi στο 74′ για τη Villarreal, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75′ με κοντινό σουτ του Capdevilla. Ο Otamendi ανέτρεψε στην περιοχή τον Ruben και ο Rossi ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Helton, δίνοντας το προβάδισμα στο «κίτρινο υποβρύχιο» (3-2) με το 11ο γκολ του στην διοργάνωση, όμως οι Πορτογάλοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος τη μεγαλη πρόκριση για τον τελικό του Δουβλίνου.
Σκόρερ: Cani 17′, Capdevilla 77′, Rossi 80′ / Hulk 40′, Falcao 48′
Οι συνθέσεις:
Villarreal: D. Lopez, Musacchio, Capdevila, Mario, Cani, Cazorla, Bruno, Matilla, Rossi, Nilmar, Ruben
Porto: Helton, Sapunaru, Ronaldo, Otamendi, J. Rodriguez (32’ C. Rodriguez), Moutinho, Pereira, Guarin, Fernando, Falcao, Hulk
To 1-0 από τον Cani 

Δεν υπάρχουν σχόλια: