ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Eurovision: Στον τελικό η Ελλάδα!

Μόλις τρίτη, μετά την Σερβία και την Λιθουανία ανακοινώθηκε η χώρα μας ότι – ναι – περνά στον τελικό.
Εξαιρετικός ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μετά το άγχος των πρώτων δευτερολέπτων, αφέθηκε στην σκηνή και μέχρι και στροφές έριξε στην κορύφωση του Watch my Dance.
Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στον α’ ημιτελικό ήταν αναμφισβήτητα εκείνη της Ελλάδας, όπως και του Αζερμπαϊτζάν, (η ερμηνεύτρια του οποίου ήταν φανερό ότι είχε πρότυπό της την Jennifer Lopez), η εκπληκτική Ουγγαρία, καθώς και εκείνη της Λιθουανίας, που ερμήνευε το κομμάτι της και στην νοηματική γλώσσα!
Τα μεγαλεία της Eurovision ανήκουν πλέον στο παρελθόν, είναι δεδομένο αυτό. Οι εποχές που κορυφαίοι σχεδιαστές επιμελούντο τα ρούχα των ερμηνευτών, η εμφάνιση της κάθε χώρας θύμιζε υπερπαραγωγή, αλλά κυρίως βλέπαμε έναν γαλαξία αστέρων της σοουμπιζ συγκεντρωμένο για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και μόνον εκεί, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Περιττό να πούμε ότι άλλες χρονιές ακούγαμε κομμάτια που κυριολεκτικά δεν τα "χορταίναμε". Και όχι ένα και δύο, αλλά πολύ περισσότερα. Κι αυτό αν μη τι άλλο το καταλάβαμε φέτος. Γιατί του χρόνου, όπως φαίνεται, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.
Οι χώρες που προκρίθηκαν: Σερβία Λιθουανία Ελλάδα Αζερμπαϊτζαν Γεωργία Ελβετία Ουγγαρία Φινλανδία Ρωσία Ισλανδία
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: