ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Συνελήφθη επειδή... καυχιόταν για ξυλοδαρμό στο facebook!

Υπερβολικά βίαιη αλλά και αφελής ήταν μια 26χρονη κοπέλα η οποία αφού “έσχισε” το πρόσωπο μιας άλλης γυναίκας με ένα κομμάτι γυαλί μετά από τσακωμό σε μπαρ στο
Σικάγο, φρόντισε να γνωστοποιήσει το τι έκανε στο... facebook, διευκολύνοντας έτσι ιδιαίτερα τους αστυνομικούς!
Όλα ξεκίνησαν στις 22 Απριλίου όπου οι δύο γυναίκες μετά από μια παρεξήγηση, άρχισαν να επιτίθενται φραστικά η μια στην άλλη. Όμως δεν έμειναν εκεί... Στη συνέχεια η Ρούθ Ραμιρέζ, μια 26χρονη κοπέλα από το Σικάγο, πήγε να χτυπήσει την 29χρονη “αντίπαλο” της, η οποία με τη σειρά της την έσπρωξε για να αποφύγει το χτύπημα.
Η Ραμιρέζ όμως πήρε ένα κομμάτι γυαλί και το έριξε με δύναμη πάνω στο πρόσωπο της 29χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα Chicago Sun-Times. Το θύμα χτυπήθηκε σοβαρά, ενώ χρειάστηκε 32 ράμματα στο πρόσωπο.
Την επόμενη μέρα, όμως, ένας φίλος του θύματος είδε μια ανάρτηση στο Facebook για ένα περιστατικό που φάνηκε παρόμοιο με εκείνο που τραυματίστηκε το θύμα, όπου μια γυναίκα περηφανευόταν για το τι είχε κάνει το προηγούμενο βράδυ σε ένα μπαρ! Όταν η γυναίκα είδε το δημοσίευμα, τότε από τη φωτογραφία που είχε στο προφίλ της αναγνώρισε αυτήν που της επιτέθηκε.
Η Ραμιρέζ, μητέρα ενός παιδιού, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, αλλά χρεώθηκε και με το ποσό των 100.000 δολαρίων.
cosmo.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: