ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αλβανός δολοφόνησε Έλληνα μέσω facebook


Βρήκε το προφίλ του στο facebook, του έκλεισε ερωτικό ραντεβού και τον σκότωσε. Πώς του έστησε παγίδα και γιατί τον δολοφόνησε.

Η ερωτική αντιζηλία και το παράφορο πάθος που ένιωθε για την πρώην 25χρονη φίλη του, οδήγησε έναν 26χρονο Αλβανό στο έγκλημα. Ο νεαρός, θεωρούσε ότι η πρώην κοπέλα του από τη Βουλγαρία, διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με έναν
31χρονο Έλληνα, τον οποίο και αποφάσισε να εκδικηθεί μέσω του .
Ο 26χρονος οργάνωσε στην εντέλεια το φονικό του σχέδιο. Αφού έφτιαξε ψεύτικο προφίλ γυναίκας στο facebook, κατάφερε με ερωτόλογα και άλλα κόλπα να παγιδεύσει το θύμα του και μέσω διαδικτύου να του κλείσει ραντεβού σε σχετικά απόμερο σημείο.
Με του που έφτασε ο 31χρονος Έλληνας στο μέρος,αντί να αντικρίσει την κοπέλα που περίμενε, ήρθε τετ α τετ με το δολοφόνο του. Ο 26χρονος Αλβανός τον αιφνιδίασε και άδειασε πάνω του ένα ολόκληρο πιστόλι.
Το άψυχο κορμί του άτυχου 31χρονου, βρέθηκε στις 19:15 το απόγευμα της 8ης Μαΐου 2010 στο 40ο χιλιόμετρο της Λ. Αθηνών-Σουνίου σε υπαίθριο χώρο κοντά σε εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητό του. Το θύμα καθόταν στη θέση του οδηγού σκυμμένος πάνω στο τιμόνι, με τραύματα από πυροβόλο όπλο σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 26χρονος Αλβανός δεν πήγε μόνος του στο δολοφονικό ραντεβού αλλά είχε και δυο συνεργούς.
Ένα χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία, ο 26χρονος Αλβανός εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην παραλία Αλίμου.
Με του που αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς προσπάθησε να το σκάσει βουτώντας στη θάλασσα, αλλά τελικά τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής.

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: