ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Formula 1: Grand Prix Monaco 2011 – Πάλι πρώτος ο Vettel

Ασταμάτητος δείχνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel, ο οποίος πανηγύρισε σήμερα την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix του Monaco στο Monte Carlo, το οποίο ήταν ο έκτος αγώνας της τρέχουσας σεζόν. Αξίζει να προστεθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Vettel στο «Circuit de Monaco», ύστερα από δύο εκκινήσεις.

Δες στην Bwin ματς από κάθε μεριά του πλανήτη!

Δεύτερος τερμάτισε ο Ισπανός Fernando Alonso με Ferrari, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Βρετανός Jenson Button με McLaren-Mercedes. Τέταρτος κατετάγη ο Mark Webber με Red Bull, πέμπτος ο Kamui Kobayashi με Sauber-Ferrari, έκτος ο Lewis Hamilton με McLaren-Mercedes, έβδομος ο Adrian Sutil με Force India-Mercedes και όγδοος Nick Heidfeld με Renault.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι το Grand Prix του Monaco ήταν αρκετά επεισοδιακό καθώς πέντε γύρους πριν την ολοκλήρωσή του έκανε την εμφάνισή της η κόκκινη σημαία. Αιτία; Η σύγκρουση των Vitaly Petrov, Jaime Alguersuari και Lewis Hamilton, με τον Ρώσο πιλότο της Renault να απομακρύνεται από την πίστα με ασθενοφόρο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Grand Prix Monaco 2011:
1 Sebastian Vettel RBR-Renault
2 Fernando Alonso Ferrari
3 Jenson Button McLaren-Mercedes
4 Mark Webber RBR-Renault
5 Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari
6 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes
7 Adrian Sutil Force India-Mercedes
8 Nick Heidfeld Renault
9 Rubens Barrichello Williams-Cosworth
10 Sebastien Buemi STR-Ferrari
11 Nico Rosberg Mercedes
12 Paul di Resta Force India-Mercedes
13 Jarno Trulli Lotus-Renault
14 Heikki Kovalainen Lotus-Renault
15 Jerome d’Ambrosio Virgin-Cosworth
16 Vitantonio Liuzzi HRT-Cosworth
17 Narain Karthikeyan HRT-Cosworth
18 Pastor Maldonado Williams-Cosworth

Εγκατέλειψαν: Vitaly Petrov Renault, Jaime Alguersuari STR-Ferrari, Felipe Massa Ferrari, Michael Schumacher Mercedes, Timo Glock Virgin-Cosworth, Sergio Perez Sauber-Ferrari
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: