ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ρέμος για gay φήμες και κάλυψη με Μακρυπούλια [video]

Τι δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος για τις φήμες οτι είναι gay και δημιουργεί σχέσεις, όπως με τη Ζέτα Μακρυπούλια, για κάλυψη; Τι σχολίασε ο Λιάγκας για τις
σεξουαλικές προτιμήσεις του Ρέμου;Οι φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν γνωστό τραγουδιστή να είναι gay ενώ δίπλα του έχουν περάσει όμορφες γυναίκες για «αντιπερισπασμό» έδινα και έπαιρναν τον τελευταίο καιρό. Απηυδησμένος, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε στις σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου που του έπαιρνε συνέντευξη.
Ο δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση μιάς και λίγο πολύ οι φήμες για gay τραγουδιστή «φωτογράφιζαν» τον Ρέμο. Στην ερώτηση για τη σεξουαλικότητά του, ο Αντώνης Ρέμος απάντησε ότι gay δεν γίνεται κανένας με το ζόρι.
Το όλο θέμα εξόργισε τον Γιώργο Λιάγκα που σχολίασε: «Μην τρελαθούμε! Δεν πρέπει ο κάθε Ρέμος, επειδή υπάρχει μια ηλίθια φήμη, να βγαίνει και να λέει: Δεν είμαι γκέι! Και για μένα μπορεί να το πουν, ξέρω γω! Τι να κάνω τώρα; Δεν είναι όλοι γκέι! Ο άνθρωπος είναι γυναικάς! Τι να λέμε…»
Oi σχετικές φήμες πήραν φωτιά μετά τις ασαφείς δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρέμο, αλλά η Ζέτα μας έχει ούτως ή άλλως συνηθίσει να μιλάει πολύ και να λέει λίγα.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για τις φήμες οτι είναι gay:

Η αλήθεια είναι οτι το αν κάποιος είναι γκέι ή όχι δεν απαντιέται σε μια ερώτηση ή δεν επιβεβαιώνεται μέσα από πληροφορίες που κυκλοφορούν «στόμα με στόμα». Αυτά τα πράγματα τα ξέρουν μόνο οι σύντροφοι που έχουν περάσει από τη ζωή του Ρέμου και κανείς άλλος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ποιος διαδιδει τετοιες βλακειες ο ανθρωπος ειναι αντρακλα αφου να φανταστεις τα προφυλακτικα τα βγαζει με 3 τροπους κλανοντας βηχοντας και ρευοντας