ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

H Mila Kunis είναι η νέα Lara Croft. Διαφωνείς; (video)

Aπό το sitcom "That 70’s show" μέχρι την πρόσφατη λεσβιακή σκηνή με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο, η σέξι Μίλα έχει όλα τα φόντα για να ξεχάσεις την Αντζελίνα Τζολί μια και καλή!
Η λεσβιακή σκηνή της με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο ήταν μόνο η αρχή. Η πιο καυτή μελαχρινή του Χόλιγουντ θέλει να σου μείνει αξέχαστη.
Από πού την ξέρεις: Από την λεσβιακή της σκηνή με την Natalie Portman στον Μαύρο Κύκνο, την οποία καλό είναι να την δεις και να την θυμηθείς. Και γενικά από το πόσο πειστική ήταν ως η απελευθερωμένη χορεύτρια που προκαλεί ερωτικές φαντασιώσεις στην Natalie (και σε όλους τους υπόλοιπους εμάς, φυσικά).
Εκτός και αν ανήκεις σε αυτούς τους λίγους φανατικούς, όπως εγώ, που παρακολουθούν φανατικά την καριέρα της (σ.σ. η οποία τα πρώτα χρόνια δεν φαινόταν να πηγαίνει πουθενά).
Ξεκινντας από τα 14 της, ως δεύτερο όνομα στο sitcom That 70’s show και συνεχίζοντας με τον ρόλο που την καθιέρωσε, αυτόν της receptionist στο εξαιρετικό Forgetting Sarah Marshall, το βιντεογκειμίστικο Max Payne και το μετα-αποκαλυπτικό The Book of Eli. Επίσης δανείζει την φωνή της στην Meg Griffin στο Family Guy.
Γιατί είναι hot τώρα: Το όνομά της φιγουράρει στην πρώτη θέση όλων των online poll για το ποια θα θέλαμε να αντικαταστήσει την Angelina Jollie στo νέο Lara Croft που ετοιμάζεται.
Άλλωστε, η Mila, έχει ήδη υποδυθεί μια νεαρή εκδοχή της Angelina στο Gia. Τυχαίο; Η μήπως καρμικό; Bonus η 2η θέση στις πιο hot γυναίκες της χρονιάς που κατέκτησε στην λίστα του Ask Men.
Ποιος την χαίρεται: Μάλλον ο Justin Timberlake, ο οποίος παίζει και να διέλυσε την σχέση του με την Jessica Biel για χάρη της. Διαπιστώνοντας, προφανώς, πόσο καλή είναι στο κρεβάτι κατά την διάρκεια των σκηνών του Friends with Benefits στο οποίο συμπρωταγωνιστούν. Δες το trailer εδώ.

Αλλά η μεγαλύτερη σχέση της ζωής της, δυστυχώς, ήταν με τον Macaulay Culkin με τον οποίον τα είχε επί 9 χρόνια.
Ναι, το ξέρω ότι ξενέρωσες. Τσεκαρέ την όμως σε μια ακόμη λεσβιακή σκηνή, αυτή την φορά με την Zoe Saldana του Avatar από το … και μπορεί να αλλάξεις γνώμη
Επίσης, αν θέλεις να την εκτιμήσεις ακόμη περισσότερο, μπορείς να δεις
-Το video από την backstage φωτογράφηση της στο Stuff

-Το video από την backstage φωτογράφηση της στο Esquire

Τι άλλο πρέπει να έχεις στο μυαλό σου για αυτήν:
-Είναι γέννημα θρέμμα Ουκρανέζα. Η οικογένειά της μετακόμισε στο L.A. στα 7 της, αφού κέρδισε την σχετική λοταρία. Μάλιστα την 2η μέρα της στην πόλη, βρέθηκε στο δημοτικό, χωρίς να ξέρει λέξη αγγλικά. Όταν γύρισε στο σπίτι, έβαλε τα κλάματα, για πρώτη και τελευταία φορά.
-Έχει trademark τα μάτια σε διαφορετικό χρώμα (ναι, όπως του David Bowie), εξαιτίας των οποίων οι συμπρωταγωνιστές της την αποκαλούσαν χάσκι.
-Ξέρει να λέει καλά ψέματα. Άλλωστε έτσι ξεκίνησε την καριέρα της, λέγοντας στο υπεύθυνο casting του sitcom That 70’s show ότι δεν είναι ακόμη 18, αλλά θα γίνει στα γενέθλια της. Χωρίς να διευκρινίζει σε ποια γενέθλια (σ.σ. ήταν μόλις 14).
-Είναι αγοροκόριτσο. Όχι στην εμφάνιση, αλλά στα σημαντικά πράγματα καθώς γουστάρει Aerosmith, παίζει Warcraft (ψηφίστηκε από το Wired ως η πιο σέξι nerd), "ψήνεται" και με τα όπλα (κουσούρι από το συμπρωταγωνιστικό ρόλο της στο Max Payne) και έχει ως φίλους τόσο τον δημιουργό του Family Guy, όσο και τον δημιουργό των Beavis & Butthead.
-Έχει μυαλό και δεν φοβάται να το χρησιμοποιήσει. Όπως γίνεται φανερό από δηλώσεις όπως:
"Δεν είναι αλήθεια ότι οι ξανθές περνάνε καλύτερα. Πιστέψτε με πάνω σε αυτό."
"Έχουν πει ότι έχω αρραβωνιαστεί και ότι έχω ήδη παντρευτεί. Άσε που είμαι σίγουρη ότι έχω ένα παιδί κάπου εκεί έξω. Οπότε απλά περιμένω να δω τι άλλο συναρπαστικό θα μου συμβεί."
"Δεν χρησιμοποιήθηκε τεκίλα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της (λεσβιακής) σκηνής. Και τα πράγματα γενικά στις σκηνές αυτές είναι άβολα. Ειδικά μετά τα 12 κιλά που χρειάστηκε να χάσω, τα πάντα (κόκαλα) εξείχαν."
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: