ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Καρμπόνε, η νέα "μούσα" του Βιέρι; (pics+videos)!


Ο Κριστιάν Βιέρι χώρισε μετά από 5 χρόνια με τη Μελίσα Σάτα, αλλά είναι πιθανό να έχει βρει ήδη τη "διάδοχό" της. Σύμφωνα με τους Ιταλούς το όνομα αυτής
Μέρι Καρμπόνε (pics+videos)!



To σενάριο που θέλει τον πρώην επιθετικό να έχει κάτι παραπάνω από φιλία με την διάσημη Ιταλίδα σόουγουμαν έχει φουντώσει τις τελευταίες 24 ώρες, ύστερα από κοινή φωτογραφία τους η οποία είδε το φως της δημοσιότητας.
Ο Βιέρι πέρασε πρόσφατα ένα βράδυ του σε εστιατόριο του Μιλάνου μαζί με παρέα φίλων, μεταξύ των οποίων και η Καρμπόνε, με το εβδομαδιαίο περιοδικό "Top" να τους απαθανατίζει μαζί κατά την έξοδό τους, αφήνοντας ερωτηματικά για τη σχέση τους.


Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Καρμπόνε έχει μία ιδιαίτερη σχέση με αθλητές, αν κρίνουμε από παλαιότερη συνέντευξή της.
"Δεν είμαι κυνηγός παικτών. Μου έχει τύχει να συναντήσω αρκετούς το καλοκαίρι σε ντισκοτέκ, όμως κανείς από αυτούς δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Από μικρή ήμουν ερωτευμένη με τον Αλέσιο Τακινάρντι. Με τρέλαινε το καθαρό του βλέμμα.
Πριν γίνω διάσημη τον συνάντησα και ήμουν τόσο συγκινημένη που δεν κατάφερα να πω ούτε μία λέξη.
Τώρα εκτιμώ τον Τζόρτζιο Κιελίνι επειδή έχει ωραίο παρουσιαστικό. Μου αρέσουν οι άνδρες με αθλητικό λουκ επειδή εγώ περνώ πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να διατηρηθώ σε τοπ φόρμα", έχει δηλώσει μεταξύ άλλων η Καρμπόνε.
Η φωτογραφία που δείχνει μαζί τους Βιέρι-Καρμπόνε


Ο σέξι χορός της Μέρι Καρμπόνε by savvato

Δεν υπάρχουν σχόλια: