ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Γιατί η Sarah Shahi παραμένει η καψούρα κάθε λεσβίας στο πλανήτη (videos)

Η τρισέγγονη ενός Σάχη της Περσίας –και πρώην μαζορέτα των Dallas Cowboys- γεννήθηκε με μεγάλα φυσικά στήθη. Τα οποία λαχτάρισαν όλες οι λεσβίες του πλανήτη, εξαιτίας του αβανταδόρικου ρόλου της στο The L Word. Ήρθε η σειρά σου να την πατήσεις μαζί της.


Από πού την ξέρεις
Από τον ρόλο της ως Carmen de la Pica Morales στο The L World, το λεσβιακό Sex and the City που την μετέτρεψε σε lesbian idol («Οι λεσβίες θαυμάστριες είναι πολύ πιο επιθετικές από τους άντρες. Δεν υπάρχει σημείο του κορμιού μου που να μην έχουν χουφτώσει ή γραπώσει»). Οι πιο ενημερωμένοι ίσως την θυμούνται ως την stripper που
ταΐσε παραισθησιογόνα –και ξεμυάλισε- τον Tony Soprano σε ένα ταξίδι του στο Las Vegas.
Γιατί είναι hot τώρα: Εξαιτίας της απόφασής της να εγκαινιάσει την σέξι σειρά φωτογραφήσεων Me in my place του Esquire, όπου φωτογραφίζουν ημι-επώνυμες στο δικό τους χώρο, από την στιγμή που η νέα της σειρά Fairly Legal –στην οποία υποδύεται μια δικηγόρο- δεν πάει και ιδιαίτερα καλά.
Ποιος την χαίρεται: Από το 2009 ο σύζυγος της (ημιάγνωστος τηλεοπτικός ηθοποιός) Steve Howey. Αν και, όπως έχει παραδεχτεί είναι άνετη στο να παίζει την λεσβία επειδή έχει περάσει και εκείνη από αυτό το στάδιο στην ερωτική ζωή της.


Τι άλλο έχει πλάκα να ξέρεις για αυτή
Ήρθε στην Αμερική το 1979, όταν ο τρισέγγονος του σάχη πατέρας της μετακόμισε –εξαιτίας της ισλαμικής επανάστασης στο Ιράν- με την Ισπανίδα γυναίκα του στο Dallas «Δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μπαμπάς. Θυμάσαι όλα τα ναρκωτικά που έκανε ο Heath Ledger; Τα ίδια έκανε και εκείνος»

-Το βαφτιστικό της όνομα (Aahoo) σημαίνει γαζέλα στα Φαρσί, κάτι που απέδειξε στην πράξη συμμετέχοντας και κερδίζοντας διαγωνισμούς ομορφιάς από τα 8 της.
-Είχε –και έδειχνε- τα στήθη της από το γυμνάσιο
«Ήμουν C cup ήδη από το γυμνάσιο. Αλλά η μητέρα μου δεν με άφηνε να αγοράσω σουτιέν, γιατί θεωρούσε ότι θα εμποδίσει την αναπτυξή μου. Καταλαβαίνεις τι προκαλούσα στον πληθυσμό καθώς περνούσα δίπλα. Αλλά δεν με άφηναν να βγαίνω ραντεβού»
-Το πρώτο της χρόνο στο κολλέγιο ανακαλύφθηκε –και προσελήφθηκε- από τους Dallas Cowboys ως μαζορέτα τους. Εκεί ήταν που ανακαλύφθηκε ξανά από τον σκηνοθέτη Robert Altman που την έπεισε να μετακομίσει στο Χόλιγουντ.
-Έχει κόλημμα με τα μανάβικα
«Όταν μετακόμισα στο L.A., κάθε φορά που έβλεπα ένα μανάβικο, σταματούσα και έμπαινα. Μου άρεσαν τα γυαλιστερά πατώματα και οι στοίβες με λαχανικά όλων των χρωμάτων. Ήταν για μένα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι κάποια στιγμή θα μάθω να μαγειρεύω»
-Έχει έτοιμη απάντηση και όλα. Όπως διαπίστωσε ο δημοσιογράφος του Esquire που της είπε ότι είναι στο top 5 των celebrities με τους οποίους θέλουν να κάνουν one night stand οι λεσβίες φίλες του και εκείνη του απάντηση «Τι γλυκό; Μήπως να τους στείλω λουλούδια ως ευχαριστώ;Η, ακόμη καλύτερα, λιπαντικό;»
Τι να δεις για να την εκτιμήσεις
Μια ερωτική (φυσικά λεσβιακή) σκηνή της από το The L Word

To backstage από την φωτογράφηση της στο GQ

To backstage από την φωτογράφηση της στο Αμερικάνικο Maxim

Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: