ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δείτε: Οι sexy γυναίκες των ποδοσφαιριστών του τελικού champions league

Λάμψη στον τελικό του Champions League δεν θα δώσουν μόνο τα αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μπαρτσελόνα, αλλά και οι σύντροφοι τους. Οι κυρίες των κυρίων αναμένεται να
δώσουν τη δική τους άτυπη μάχη στην εξέδρα του Γουέμπλεϊ.
Τραγουδίστριες, μοντέλα αλλά και παιδικοί έρωτες θα φωνάξουν για τους καλούς τους και θα κλέψουν λίγη από τη δόξα τους στρέφοντας πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.


Σακίρα (σύντροφος Ζεράρ Πικέ)
Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια περνά κατά 10 χρόνια τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα. Οι δύο τους πάντως, αποτελούν το αγαπημένο ζευγάρι των Ισπανών παπαράτσι.

Κολίν Ρούνεϊ (σύζυγος Γουέιν Ρούνεϊ)
Τα παραστρατήματα του Ρούνεϊ τον Οκτώβριο του 2010 έφεραν σύννεφα στον γάμο του με την Κολίν. Ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων», εξαιτίας της… προτίμησης του στον αγοραίο έρωτα, βρέθηκε σε διάσταση με τη σύζυγό του, ωστόσο τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και όλα είναι μέλι γάλα.


Αντονέλα Ροκουτσο ή Λουσιάνα Σαλασάρ (σύντροφος Λιονέλ Μέσι)

Ντρίπλες και στα κορίτσια του κάνει ο Λιονέλ Μέσι, αφού κανείς δεν μπορεί να βαλεί το χέρι του στη φωτιά αν το άλλο του μισό είναι η συμπατριώτισσα του Αντονέλα Ροκούτσο ή το εντυπωσιακό μοντέλο Λουσιάνα Σαλασάρ.

Λετίσια Σαχαγούν (σύντροφος Χαβιέ Ερνάντες)
Η Λέτι, όπως είναι το παρατσούκλι της, είναι το κορίτσι του Τσιτσαρίτο. Μεξικανή στην καταγωγή και με προτεραιότητα στις σπουδές της, στις διεθνείς σχέσεις.

Μαλένα Κόστα (σύντροφος Τσαρλς Πουγιόλ)
Από το Σεπτέμβριο του 2010 κρατά ο δεσμός του Πουγιόλ με την Μαλένα Κόστα. Μάλιστα ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα αφιέρωσε στο μοντέλο από την Ισπανία και ένα γκολ. Φήμες, δε, τον θέλουν να της κάνει πρόταση γάμου στο χορτάρι του Γουέμπλεϊ σε περίπτωση που σκοράρει!


Στέισι Κουκ (σύζυγος Ράιαν Γκιγκς)
Παντρεμένοι από το 2007 Κουκ και Γκιγκς έχουν δύο παιδιά. Ωστόσο στον «παράδεισο» τους τον τελευταίο καιρό πρέπει να έχει… καταιγίδα μετά το σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Ράιαν είχε σχέση με την σταρ του «Big Brother Ίμοτζεν Τόμας.

Ντόριεν Ρόουζ (σύντροφος Ιμπραήμ Αφελάι)
Ο μεσοεπιθετικός των «μπλαουγκράνα» πρέπει να είναι μεγάλος φαν της Αντζελίνα Τζόλι και δεδομένου ότι αυτή είναι «πιασμένη» από τον Μπραντ Πιτ είπε να βρει τη σωσία της. Το μοντέλο από την Ολλανδία είναι φτυστή η… κινηματογραφική Λάρα Κροφτ.

Ελένα Στιλιανόφ (σύντροφος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ)
Το ζεύγος είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια αν και δεν έχουν παντρευτεί. Μάλιστα η Ελένα έφερε τον Οκτώβριο του 2009 στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
sport-fm
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: