ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Οι πιο sexy χορεύτριες των Αθηναϊκών club

Την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι σου για να κλαμπάρεις, μην διαλέξεις κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί. Απλά αποφάσισε ποιά χορεύτρια θες να δεις από κοντά...
Ο μοναδικός λόγος για να κάνεις ακόμα clubbing σε αυτή τη χώρα είναι γένος θηλυκού. Το MEN 24 σου δείχνει το δρόμο για να απολαύσεις τις πιο sexy χορεύτριες που ανεβαίνουν στα stage.

Ίνα 

 
Δικαιωματικά μπαίνει πρώτη στη λίστα αφού είναι η χαρά της ζωής είτε όταν λικνίζεται στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, είτε όταν μαζεύει το μισό ανδρικό πληθυσμό του Villa Mercedes κάτω από τα πόδια της. 
Θα την δεις: Κάθε Δευτέρα βράδυ στο Όλα του Θέμου και στο Villa Mercedes. 
Inside info: Η Ίνα έχει κάνει ημίγυμνη φωτογράφηση σε ανδρικό περιοδικό, φορώντας μόνο ένα στρατιωτικό ταπ. 
Και φυσικά διάβασε τι μας είπε face to face εδώ
Demi 
 
Η γυριστρούλα του Αθηναϊκού clubbing αφού μπορείς να την δεις μέσα στην ίδια εβδομάδα σε αρκετά διαφορετικά club. Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις γιατί, αφού αποτελεί σίγουρα το next best thing του ελληνικού clubbing όσον αφορά τις χορεύτριες. Αν και λεπτοκαμωμένη, καταφέρνει να μαζέψει τα ανδρικά βλέμματα πάνω της.
Θα την δεις: Στο Ακρωτήρι Boutique, το Divine, το Why Sleep και το W.
Inside info: Οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook, μάλλον προκαλούν ζήλια, γιατί κάθε τρεις και λίγο χρειάζεται να τις ξανανεβάσει λόγω των report που της κάνουν.  

Ana 
 
Η εκπρόσωπος της Κροατίας στη χώρα, μας αναγκάζει να θέλουμε να στείλουμε ευχαριστήριο τηλεγράφημα στον πρέσβη που η πατρίδα του γεννά τέτοια κορίτσια. Από το Zadar με αγάπη..
Θα την δεις: Στο club W αλλά και στο πρόγραμμα του Romeo.
Inside info: Η Ana έχει τρέλα με το μαλλί της, με την δεξιά πλευρά του κεφαλιού της να είναι συχνά πυκνά ξυρισμένη.

 
Κάτια 
Το έτερον ήμισυ της Ίνας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ναι, εκείνο το κορίτσι με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο αριστερό μέρος του κορμιού της. Ένα από τα πιο uplifting κορίτσια του Αθηναϊκού clubbing. 
Θα την δεις: Τις Δευτέρες στο Όλα του Θέμου και στο Villa Mercedes. 
Inside info: Είναι το κορίτσι του Βαρβάτου. Όχι του σχεδιαστή, αλλά του τιτανοτεράστιου σταρ της ερωτικής βιομηχανίας, Κώστα Βαρβάτου. 
 
Δικαιώνει τους άντρες που δεν θέλουν τη γυναίκα πολύ ψηλή αλλά «μανιτζέβελη». Μια ματιά να ρίξεις στις φωτογραφίες της στο Facebook και το Clubber.gr και θα καταλάβεις γιατί κολλάνε όλοι οιάντρεςμαζί της. 
Θα την δεις: Σε επιλεκτικές εμφανίσεις στο Ακρωτήρι και το W. 
Inside info: Κάποιος έδωσε ένα περίεργο παρατσούκλι στον ποπό της, ονομάζοντάς τον «αψεγάδιαστο». Κάτι ήξερε.. 
Τάνια 
 
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις περάσει κάποιο βράδυ από το Villa Mercedes χωρίς να έχεις καρφώσει τα μάτια σου στις ζεβρέ μπότες της Τάνιας και τα sexy σύνολα που φοράει στις εμφανίσεις της. 
Θα την δεις: Σχεδόν καθημερινά στο Villa Mercedes. 
Inside info: Χαμηλά στη μέση της, η Τάνια έχει ένα από τα πιο όμορφα τατουάζ που μπορεί να έχεις δει ποτέ σε γυναίκα, ένα μικρό τιγράκι. 
Ελένη 
 
Πρέπει να καίει τουλάχιστον 1000 θερμίδες κάθε φορά που αποφασίζει να κουνήσει το κορμί της στο ρυθμό της μουσικής. Τον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με τα τέσσερα προφίλ της στο Facebook. 
Θα την δεις: Σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας αλλά συνήθως στο W, το b.e.d., το Why Sleep, το Αίγλη Lobby και τα πάρτι του Jagermeister. 
Inside info: Η Ελένη δοκιμάζει τον εαυτό της και στο modeling παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και επιδείξεις. 

Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: