ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Στα μαχαίρια ζευγάρι της show biz λόγω twitter!

Το πάθος της με το twitter έγινε η αιτία να τσακωθεί με τον σύζυγό της γνωστή ξανθιά κυρία της show biz που τον τελευταίο καιρό ξανάκανε την εμφάνισή της στα τηλεοπτικά δρώμενα. Καθημερινά έγραφε στο twitter της χωρίς
να σκεφτεί ότι μια μέρα αυτό θα γίνει η αιτία να βρεθεί σε δύσκολη θέση απέναντι στο σύζυγό της.
Έτσι πριν από λίγες μέρες έγραψε: «Η εκδήλωση ήταν καταπληκτική μα αυτό που δεν θα ξεχάσω θα είναι το υπέροχο βλέμμα …».
Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα . Φίλος του συζύγου που ακολουθεί την ωραία ξανθιά στο twitter τον ενημέρωσε για να το δει και τότε άρχισε η συζυγική μάχη που κανείς δεν ξέρει μέχρι τώρα που έχει καταλήξει.
Η ίδια πάλι έχει καιρό τώρα που είναι κολλημένη μπροστά σε έναν υπολογιστή επικοινωνώντας με τους φίλους της στο διαδίκτυο ή γράφοντας τις επιθυμίες της και τις εμπειρίες της με λίγες μόνο λέξεις.
Το γεγονός αυτό το είχε παρακολουθήσει ο σύζυγός της μη δίνοντας όμως σημασία μιας και το θεώρησε μόδα της εποχής και αναγκαίο για κυρίες σαν την γυναίκα του που ζουν και λίγο μέσα από τέτοιου είδους επικοινωνίες για να συντηρούν και λίγο την εικόνα τους και να δίνουν τροφή για σχόλια και για ρεπορτάζ σε δημοσιογράφους των μεσημεριάτικων εκπομπών.
Το θεωρούσε λογικό λοιπόν και η όμορφη σύζυγός του να έχει ένα τέτοιο παιχνιδάκι στα χέρια της όπως έλεγε ο ίδιος. Άλλωστε κι εκείνος ως άνθρωπος της show biz που ήταν, ήξερε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού.
Τώρα βέβαια, μετά από όλα αυτά, σίγουρα θα επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους με το διαδίκτυο.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: