ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Διαζύγιο "βόμβα" στη showbiz

Οριστικό τέλος στο γάμο της με τον Άλεξ Φόστερ αποφάσισε να βάλει η Ματθίλδη Μαγγίρα! Το ζευγάρι ήταν μαζί 8 χρόνια και έχει αποκτήσει μια κόρη, όμως, η ρήξη στον γάμο μετρά 4 χρόνια αν και ποτέ δεν είχε γίνει γνωστή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», το 2007 η Ματθίλδη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, όμως, αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο της. Η νέα αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, όμως, μόλις σήμερα το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα.
Ο λόγος του διαζυγίου παραμένει άγνωστος, ωστόσο, εικάζεται ότι οφείλεται στην απόσταση ανάμεσα στην Ματθίλδη και τον Άλεξ, ο οποίος είναι μουσικός και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Εξωτερικό και, όπως έχει εξομολογηθεί η Ματθίλδη, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας μετά από 73 ημέρες σχέσης!
Ματθίλδη και Άλεξ απέκτησαν μία κόρη, την Λήδα, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που είδαμε μαζί με τον μπαμπά της στον περσινό τελικό του «Dancing With The Stars», οπότε και ανέβηκαν μαζί στην σκηνή για να κάνουν έκπληξη στην μαμά..
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: