ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz λόγω απιστίας!


Για εξωσυζυγική σχέση κατηγορεί τον Νίκο Μακρόπουλο η εν διαστάσει σύζυγός του, που έχει καταθέσει αγωγή διαζυγίου!
Αγωγή κατέθεσε και ο τραγουδιστής, που αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στον 22χρονο γάμου του.
Όπως υποστηρίζει η εν διαστάσει σύζυγος, ο τραγουδιστής διατηρεί παράλληλη σχέση με 20χρονη τραγουδίστρια. «Το γεγονός οτι γνώρισε μια άλλη κοπέλα και θέλει να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του είναι κάτι το οποίο να μπορεί να συμβεί. Απο εκεί και πέρα όμως πρέπει κανείς να έχει την αξιοπρέπεια να πει οτι εγώ έχω και κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στα άτομα που ήταν μαζί του τόσα χρόνια, που δεν ήταν μεγάλος τραγουδιστής», δήλωσε στο Star οδικηγόρος της συζύγου.
Η φημολογούμενη σχέση του τραγουδιστή είχε κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο στα «πηγαδάκια» της Κύπρου: τον Μάιο του 2010 ιστοσελίδα είχε γράψει πως κατά την επίσκεψή του στο νησί ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με πρώην παίκτρια ριάλιτι. Όταν αντιλήφθηκε πως υπήρχε φωτογράφος στον χώρο ακολούθησε ένταση, καθώς ο Νίκος Μακρόπουλος του ζήτησε επιτακτικά να σβήσει το υλικό που είχε τραβήξει.


«Κατά καιρούς είχα δει να γράφονται για το σύζυγό μου διάφορα για εξωσυζυγικές περιπέτειες, τα οποία ουδέποτε πίστεψα, καθώς πάντα με διαβεβαίωνε ο άντρας μου ότι είναι ψέματα, φτιαχτά. Εγώ βέβαια τον πίστευα», αναφέρει η αίτηση διαζυγίου της εν διαστάσεισυζύγου, σύμφωνα με την οποία ο τραγουδιστής γνωστοποίησε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον 19χρονο γιό τους!
Από την πλευρά του, ο Νίκος Μακρόπουλος αρνείται πως διατηρεί εξωσυζυγική σχέση. «Διαψεύδουμε την εξωσυζυγική θέση. Ο καθένας τα παρουσιάζει όπως θέλει, απο τη δική του πλευρά. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Αυτά θα λυθούν στο δικαστήριο», ανέφεραν στο Star πηγές από το περιβάλλον του.
Oι διαφορές του ζευγαριού θα λυθούν οσονούπω στα δικαστήρια…
Star
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: