ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

«SUPER 3»: «Οι εχθροί του Άρη θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει»

Με ανακοίνωσή του ο «SUPER 3» τονίζει την σημασία που έχει για τον σύλλογο να στηρίξουν όλοι την προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Άρη, ενώ στέλνει επίσης και ένα μήνυμα τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας, προειδοποιώντας τους ότι θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «SUPER 3»:

«Για ακόμη μια φορά, αποδείχθηκε ότι στη ζωή μετράνε, ευτυχώς, οι πράξεις πολύ περισσότερο από τα λόγια και ιδιαίτερα τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα». Τα 3/4 του εκλογικού σώματος ψήφισαν επιδοκιμάζοντας την θετική πρόταση, τον προγραμματισμό, την αυτοκριτική και παραδοχή των οποιοδήποτε λαθών με προσδοκία διόρθωσής τους, την κατ’ ουσία ενότητα.
Το 1/4 του εκλογικού σώματος ψήφισε επιδοκιμάζοντας την άρνηση, την υπόνοια, την καχυποψία, την ακατάσχετη ψευδολογία η οποία είχε εμπνευστή και υποκινητή έναν πρώην πρόεδρο του ΑΡΗ που σήμερα επέλεξε να αποτελεί τον μεγαλύτερο πολέμιο του ΑΡΗ, τον εκφραστή του μηδενισμού, της απαξίωσης και της συκοφάντησης του ΑΡΗ και των θεσμών του.
Εκκωφαντικό το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. Παρά τη διετή διοικητική φθορά, παρά τα λάθη και τις παραλείψεις που προφανώς υποπίπτει όποιος διοικεί και προσπαθεί, παρά την αγωνιστική αποτυχία στις εσωτερικές διοργανώσεις, παρά τους τόνους λάσπης, ψευδών και συκοφαντιών, η νέα διοίκηση του ΑΡΗ προέκυψε από την αποδοχή των 3/4 του εκλογικού σώματος, ποσοστό ιδιαίτερα ικανοποιητικό για μια διοίκηση που επιθυμεί ένα ισχυρό ξεκίνημα.
Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΑΡΗ και τους θεσμούς του πιο ισχυρούς. Μια ισχυρή διοίκηση που θ’ αναλάβει το βάρος και τις ευθύνες των επιλογών για την εκπλήρωση των στόχων του αγαπημένου μας Συλλόγου. Επίσης ισχυροποιήθηκαν οι θεσμοί. Δεύτερη φορά η Διοίκηση του ΑΡΗ επιλέγεται μέσα από δημοκρατική εκλογική διαδικασία που τιμά το σύλλογο, τον καθιστά ξεχωριστό και μοναδικό για τα ελληνικό δεδομένα, αναγκαίο σημείο αναφοράς και σύγκρισης στο αδιαφανές ιδιοκτησιακό καθεστώς που λειτουργεί στο σύνολο των ομάδων της Ελλάδος.
Χρέος και υποχρέωση όλων μας η διαφύλαξη του ρόλου της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Ενός θεσμού που δεν λάθεψε, δυο φορές ανέδειξε εκείνη τη διοίκηση που πληρούσε και διασφάλιζε όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας, της προοπτικής και την ενότητας.
Το μέλλον του ΑΡΗ οφείλει να χτιστεί σε στέρεες βάσεις, να οικοδομηθεί στη σύνθεση και όχι στην αντίθεση. Το ανομοιογενές σύνολο ανθρώπων που δηλώνουν αντίθετοι, έτσι απλά και αόριστα, σ’ έναν Σύνδεσμο Φιλάθλων (!), δηλώνουν πολέμιοι, έτσι απλά και αόριστα, σε ένα μη διοικητικό στέλεχος του ΑΡΗ, δηλώνουν καχύποπτοι, έτσι απλά και αόριστα, στις διαδικασίες της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, δηλώνουν αντίθετοι, έτσι απλά και αόριστα και κυρίως δίχως να στηρίζουν κάτι καλύτερο, στη διοίκηση του Αθ. Αθανασιάδη, δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρή και άξια λόγου και αναφοράς μερίδα της Αρειανής οικογένειας.
Το ποσοστό του θα άγεται και θα φέρεται από τα αγωνιστικά αποτελέσματα, από το θράσος ενός υβριστή του ΑΡΗ, από την ποσότητα της λάσπης, των ψεμάτων και των συκοφαντιών που ανεύθυνα θα εκτοξεύονται απέναντι σε ανθρώπους που έχουν ρόλο, ευθύνες, θέση και άποψη.
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επικράτηση της λογικής, της ενότητας και της προοπτικής. Ωστόσο, όλη αυτή η περίοδος έκανε ή θα πρέπει να έκανε ανθρώπους και φορείς του ΑΡΗ σοφότερους για τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν ώστε οι θεσμοί και οι διαδικασίες να σφυρηλατηθούν για να αντέξουν το βάρος των προκλήσεων αλλά και των ευθυνών.
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους, τον καθένα από το δικό του μετερίζι, σε θέση μάχης, για να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα και αποφασιστικά τόσο τους εσωτερικούς, όσο και τους εξωτερικούς εχθρούς του ΑΡΗ…
Κι αν οι εξωτερικοί εχθροί θεωρούνται κάτι δεδομένο καθώς εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων Συλλόγων, οι εσωτερικοί εχθροί, που είναι οι πλέον ύπουλοι, επικίνδυνοι αλλά ταυτόχρονα και οι πλέον αντιπαθητικοί, είναι αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στην προεκλογική περίοδο που διανύσαμε καθώς αναγκάστηκαν να ρίξουν τις μάσκες και να δείξουν το αληθινό, αποκρουστικό πρόσωπό τους.
Τους έχουμε στα υπ’ όψιν και θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει για την αντιμετώπιση που οι ίδιοι επεφύλαξαν στον ΑΡΗ…».
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: