ΣΙΝΕ

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Διεθνές Φιλικό: Εκουαδόρ – Ελλάδα 1-1 (video)


Τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κατάμεστο από ομογενείς «Citi Field», η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Εκουαδόρ. Το σκορ άνοιξε για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Τζιόλης με κεφαλιά στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, για να ισοφαρίσει για την ομάδα του Reinaldo Rueda στο 58ο ο Erazo.

Η Ελλάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς. Στο 16’ και έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη, ο Αλέξανδρος Τζιόλης με κεφαλιά μέσα στην καρδιά της άμυνας του Εκουαδόρ «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ της Εθνικής σε αμερικανικό έδαφος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν απειλήθηκε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και έτσι πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όντας μπροστά στο σκορ.
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το Εκουαδόρ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 58’ με κεφαλιά του Erazo, ο οποίος νίκησε τον Κοτσόλη. Στη συνέχεια ο Fernando Santos προσπάθησε με αλλαγές να φρεσκάρει την Εθνική, η οποία βρήκε ρυθμό και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως επιτυχία. Αρχικά ο Φετφατζίδης είδε το φάουλ που εκτέλεσε να περνάει ελάχιστα άουτ και λίγα λεπτά πριν το τέλος ο Νίνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Εκουαδόρ σε τετ α τετ. Έτσι το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.
Σκόρερ: Erazo 58’ / Τζιόλης 16’
Οι συνθέσεις:
Εκουαδόρ: Banguera, Arroyo, Erazo (67′ Minda), Walter Ayovi, Reasco, Checa, Saritama, Mendez (83′ Calderon), Noboa (74′ Castillo), Benitez, Jaime Ayovi
Ελλάδα: Κοτσόλης, Μανιάτης (89′ Σπυρόπουλος), Κ. Παπαδόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Τζιόλης, Φωτάκης (78′ Κατσουράνης), Καφές (63′ Καραγκούνης), Κονέ (63′ Φετφατζίδης), Χριστοδουλόπουλος (63′ Νίνης), Μήτρογλου (64′ Αθανασιάδης)
Δείτε σε video τα highlights της φιλικής αναμέτρησης Εκουαδόρ – Ελλάδα 1-1
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: